Mandinga A ANULAT CONCERTUL ANIVERSAR de 10 ani, după eşecul de la Eurovision

Formaţia Mandinga, care a reprezentat România la Eurovision, unde s-a clasat doar pe locul 12, a anunţat că a anulat concertul aniversar pe care trebuia să-l susţină, joi, în parcul Herăstrău.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 08:34
Mandinga A ANULAT CONCERTUL ANIVERSAR de 10 ani, după eşecul de la Eurovision

Trupa Mandinga împlineşte 10 ani de când a intrat pe piaţa muzicală din România şi programase un concert aniversar, care ar fi trebuit să aibă loc joi, în Parcul Herăstrău, la Grădina de Vară a Teatrului „Constantin Tănase”. Spectacolul a fost însă anulat brusc, motivul oficial fiind prognoza meteo nefavorabilă.

„Din păcate, din pricina condiţiilor meteo care se anunţă nefavorabile pentru perioada imediat următoare, suntem nevoiţi să amânăm evenimentul pentru vară. Dorinţa noastră este să vă oferim un spectacol unic, de neuitat. Ce v-am pregătit este special gândit pentru un concert în aer liber, aşa că vremea bună este un element cheie în acest caz„, spun membrii trupei pe pagina oficială de Facebook. Biletele deja vândute pentru spectacolul din Herăstrău rămân valabile, iar cei care nu vor putea participa la eveniment în data la care acesta va fi reprogramat îşi pot primi banii înapoi.

Anularea concertului aniversar vine însă să întărească ideea că după prestaţia de la Eurovision lucrurile scârţâie în interiorul trupei Mandinga. Mai mult, se pare că solista Elena Ionescu se simte foarte rău după toate criticile primite în urma evoluţiei sale pe scena de la Baku şi a tuturor zvonurilor lansate pe seama sa.

Următorul concert Mandinga în Bucureşti ar urma să aibă loc pe 8 iunie în Piaţa Constituţiei, alături de mai mulţi interpreţi de muzică populară şi uşoară. Până atunci formaţia care a reprezentat România la Eurovision cu piesa Zaleilah mai are programate concerte la Cluj Napoca (2 iunie, TIFF), Botoşani (3 iunie), Bistriţa (4 iunie), Baia Mare (5 iunie), Satu Mare (6 iunie), Piteşti (7 iunie) şi Ploieşti (8 iunie). Toate evenimentele vor avea loc în aer liber.