Mandy Foods: „Viermişorii” din zacusca ţărănească sunt, de fapt, embrionii de la cotiledoanele de fasole

Mandy Foods a trimis un drept la replică cu privire la materialul publicat de RomaniaTV.net în care se relata faptul că un consumator susţinea că a găsit viermi într-un borcan cu zacuscă ţărănească.

10 nov. 2014, 12:31
Mandy Foods: „Viermişorii” din zacusca ţărănească sunt, de fapt, embrionii de la cotiledoanele de fasole

Redăm dreptul la replică:

„Romaia TV a difuzat în 7.11.2015 o știre în cadrul jurnalelor informative și a postat pe site-ul romaniatv.net un articol nefondat și defăimător la adresa Brandului MANDY FOODS (semnat de redactorul (Alina Costache-RTV), articol preluat din ediția din 5 noiembrie 2014 a Cotidianului BUNĂ ZIUA IAȘI. Prin acest articol redactorul ziarului Raluca Zamisnicu- a publicat un articol neadevarat și defăimător la adresa MANDY FOODS- referire la produsul ZACUSCĂ TĂRĂNEASCĂ.

Afirmațiile redactorului Raluca Zamisnicu publicate în cotidianul” BUNA ZIUA IASI” și preluate de Romania TV, s-au dovedit nefondate și nesusținute de nicio situație de fapt. Nu s-a constat că ar fi existat vreun borcan cu Zacuscă Tărănească cu „viermișori”, conform afirmațiilor redactorului în articolul publicat. Zacusca țărănească face parte din gama de produse MANDY FOODS, creată pe baza unei rețete clasice, care conține: Fasole boabe, roșii, ceapă, morcov, ardei, ulei de floarea Soarelui, pastă de tomate, sare, condimente naturale. Produsul este sterilizat. După deschidere se recomandă a se păstra la rece și a se consuma în maxim 48ore. Este produs în România după rețete tradiționale, nu conține conservanți, produs de MGC Topoloveni și distribuit de Mandy Foods International. „Viermișorii” din Zacusca Țărănească sunt de fapt EMBRIONII de la cotiledoanele de fasole, ingredient al produsului, iar certificarea că produsul este corespunzător și respectă toate normele de calitate, fiind distribuit de rețelele de magazine, a fost dată chiar de echipa OPC sesizată de cumpărătorul R.A. și prezentă la fața locului.

Considerăm că materialul jurnalistic difuzat de România TV în cadrul calupurilor informative cât și pe site-ul romaniatv.ro este unul nedocumentat și a fost preluat pur si simplu fără a avea informații corecte și complete, de altfel Ziarul BUNĂ ZIUA IAȘI a difuzat dreptul la replică integral, așa cum acesta a fost solicitat de către compania MANDY FOODS INTERNATIONAL.
Solicităm pe această cale difuzarea în cadrul programelor tv –ROMANIA T și pe prima pagină a site-ului romaniatv.net dreptul la rectificare, precum și scuzele publice a stației de televiziune- România tv, pentru eroarea făcută și afirmațiile nefondate și defăimătoare la adresa Brandului Mandy Foods.”