Maneaua lui Nicolae Guţă. Manelistul îi face dedicaţie lui Dragnea la europarlamentare. De unde sunt imaginile VIDEO

Nicolae Guţă a compus o manea pentru PSD, stârnind reacţii în mediul online, după ce a postat-o pe Youtube. Codrin Ştefănescu, secretarul general PSD, afirmă că nu partidul a comandat-o, dar că lui îi place. În videoclip apar imagini de laun festival de muzică de la malul mării, iar organizatorii Neversea au reacţionat.

RomaniaTV.net
13 mai 2019, 07:54
Maneaua lui Nicolae Guţă. Manelistul îi face dedicaţie lui Dragnea la europarlamentare. De unde sunt imaginile VIDEO

UPDATE Organizatorii Festivalului Neversea au reacţionat, luni, la videoclipul piesei lui Nicolae Guţă, “Victorie PSD”. În clip apar imagini de la evenimentul muzical de la Constanţa, iar organizatorii spun că au luat măsuri pentru protejarea exploatării imaginii în moduri care nu au fost agreate.

Directorul de comunicare al Festivalului Neversea, Edy Chereji, a declarat, luni, că nu este pentru prima oară când imagini din cadrul festivalul sunt folosite fără acordul organizatorilor.

“Din păcate, nu este prima dată când brandul Neversea sau imagini din cadrul festivalului sunt folosite fără acordul nostru. Şi în situaţia de faţă, ca în toate situaţiile similare, am luat deja măsurile care se impun pentru a ne proteja exploatarea imaginii în moduri care nu au fost agreate. Suntem un festival de muzică de anvergura europeană. Artişti foarte cunoscuţi din lume urcă pe scene la concerte. Aşadar, suntem departe de orice implicare în campanii electorale, însă îi încurajăm pe toţi europenii să îşi exprime dreptul democratic de a alege, de a vota!”, a afirmat Edy Chereji, potrivit News.ro.

„O parte din presa securistoidă – hastagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare când a ascultat maneaua lui Guță despre PSD ! S-au tăvălit pe jos, au făcut crize de nervi, au urlat de invidie. Dar mie chiar îmi place mult, mult de tot ! Bravo, Guță !”, a anunţat Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Clipul postat pe Youtube are 50.000 de vizualizări în prima zi şi peste 6.500 de reacţii negative, faţă de numai 300 pozitive.

Nicolae Guţă a compus şi în campania electorală din 2009 o manea pentru Traian Băsescu.