Mânerul de la maşină care are un buton secret. Incredibil la ce foloseşte. Sigur nu ştiai asta!

Cu siguranţă nu ştiai că în maşina ta se află un buton secret, care te poate ajuta mai mult decât crezi. Acesta se află pe lateralul mânerului de care vă ţineţi când maşina se află în mers. Mânerul de la maşină care are un buton secret. Incredibil la ce foloseşte. Sigur nu ştiai asta

02 apr. 2022, 23:57
Mânerul de la maşină care are un buton secret. Incredibil la ce foloseşte. Sigur nu ştiai asta!

Mânerul de la maşină care are un buton secret. Puţină lume ştie în orice autoturism există un buton secret, care se află pe mânerul autoturismului.

Mânerul de la maşină care are un buton secret. La ce foloseşte

Citeşte şi Trucurile pe care ar trebui să le știe orice șofer. Așa vă veți menține mașina în stare perfectă

Mânerul făcut pentru a vă susține mai bine echilibrul atunci când mașina se află în mers ascunde un buton secret. Cu ajutorul acestui buton puteți bloca mânerul astfel încât acesta să fie folosit mai eficient, adică să nu se mai închidă în mod automat atunci când îl lăsați din mână pentru câteva secunde, potrivit dcnews. 

Vedeţi cum funcţionează în videoclipul de mai jos.

@sanne_vberkel I was today years old #fyp #fy #car #didntknow ♬ Congratulations – Tik Toker

Sigur nu știai de acest buton secret de la mașina de spălat! Iată trucul de curățare pe care ar trebui să îl cunoască oricine

O tânără a postat pe rețelele sociale metoda ei ingenioasă de a curăța sertarul în care se pune detergentul. Videoclipul tinerei a dezvăluit ceva ce mulți dintre noi nu știam. „Cum oare de nu știam că acest sertar se poate scoate?!”, și-a început ea postarea video. „Acum sunt oficial adult și ador să fac curățenie! Mulțumesc tuturor pentru sfaturile și trucurile de curățenie”, a mai spus ea.

„Așadar, am decis să arunc o privire la sertarul mașinii de spălat și să spunem că rezultatele au fost ușor îngrozitoare. Am descoperit că era un mic buton care mi-a permis să scot sertarul complet, iar în spate erau ascunse mucegai și mizerie. Am decis să las sertarul în apă fierbinte cu săpun, înainte de a aplica o soluție de curățat mai puternică”, a spus un alt internaut care a încercat și el să scoată sertarul de la mașină.

„Ca să fiu foarte sinceră, ca cineva care nu este cu adevărat abonată la acest stil de viață, nu eram foarte sigură cum să rezolv această situație, dar puțină apă clocotită, lichid de spălat și o periuță de dinți au făcut sertarul să arate mult mai bine pentru moment. Este destul de sumbru să te gândești la tot mucegaiul care se găsește într-o mașină de spălat care ar trebui să lase lucrurile mai curate, nu mai murdare. Dar până când cineva va inventa o mașină de spălat cu autocurățare, hai să răspândim acest truc despre menținerea acelui sertar curat”, a mai spus o internaută.

Citeşte şi Trucuri spălat rufe. 6 ponturi banale pentru maşina de spălat care te ajută să ai haine impecabile