„Manevră” la Survivor România? De ce a fost eliminat, de fapt, Cătălin Zmărăndescu: „A fost regie”

"Manevră" la Survivor România? Eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu a creat o adevărată controversă în rândul publicului, care acuză producţia de plecarea Faimosului. Nu doar telespectatorii au fost şocaţi, ci şi ceilalţi concurenţi din Republica Dominicană.

23 mart. 2022, 16:53
„Manevră” la Survivor România? De ce a fost eliminat, de fapt, Cătălin Zmărăndescu: „A fost regie”
"Manevră" la Survivor România?

„Manevră” la Survivor România? Producătorii de la Pro TV sunt acuzați că au “aranjat” voturile astfel încât sportivul să plece acasă. Mulţi dintre urmăritorii reality-show-ului sunt ferm convinși că au asistat la un “blat”.

„Manevră” la Survivor România?

Eu cred că mai degrabă a fost dat afară de producători din cauza comportamentului din ultima vreme/ Să vină înapoi, că au fost măsluite voturile!/ Nu a fost votat de public/ Cu siguranță a fost regie, nu că a avut mai puține voturi. Regie/

Nedrept, plecarea lui Cătălin mă face să cred că așa a vrut producătorul. Au ei un favorit al lor, iar Zmărăndescu le strica ploile/ L-a scos producția!/

Ce manevră infectă, nu ne așteptam ca și Pro TV-ul sa facă astfel de făcături ordinare! Adică TJ sau Mari au avut mai multe voturi ca Zmărăndescu??? E imposibil așa ceva, producția se pare că l-a vrut afară!! Foarte, foarte urât ce s-a întâmplat în seara asta!!!„, sunt doar câteva comentariile fanilor.

Citeşte şi: Survivor 2022. CRBL a plâns pentru prima dată în emisiune. Mesajul emoţionant primit de la familia din Spania: Tu ești cel mai bun!

Înainte de a pleca de la Survivor România, Cătălin Zmărăndescu a mărturisit că va reveni în sânul familiei și că nu va uita niciodată experiența din Republica Dominicană. Acesta a mai precizat faptul că a învățat la Survivor România că nu este bine să ai prea multă încredere în oameni.

Asta e, mă întorc acasă, la familia mea. De când a început competiția asta am fost singur. Am rămas același om, doar că am devenit mai răbdător și mai înțelegător. Nu o să uit prea ușor această experiență, mi-o voi aduce aminte și le-o voi povesti copiilor, nepoților. Baftă, faimoși! Baftă, războinici!

Am învățat aici că prieteniile se nasc în timp, în ani de zile. Am încredere în oameni, e un defect de-ale mele. Sper să nu mai am la fel de multă încredere și în viitor. Cu siguranță Matilda, fetița mea, va înțelege că nu cei mai buni câștigă, nu întotdeauna cei mai buni ajung în vârf.

Viața e formată din eșecuri, câștiguri, trăiri, bucurii, suferințe, doar de noi depinde ce facem, cum facem ca să trecem peste ele”, a declarat Cătălin Zmărăndescu la Pro Tv.