Manifestanţii rezist vor să boicoteze nunta fiului lui Liviu Dragnea. Peste 1.400 au anunţat că vor participa la acest protest

Un eveniment intitulat ”Mergem la nunta lui Dragnea Jr” a fost creat pe Facebook, și mai multe persoane susțin că vor merge, pe 26 august, la biserica la care are loc nunta fiului președintelui PSD, Liviu Dragnea.

RomaniaTV.net
13 aug. 2018, 12:55

„Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să ii urăm „La mulți ani!”, cu executare! Atât lui, cât si lui „Daddy” Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu toții la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem și la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toți greii din PSD si ALDE!„, scriu organizatorii evenimentului pe Facebook, citați de stiripesurse.ro.

Până la acest moment peste 1.400 de oameni de pe Facebook au răspuns că vor merge la nuntă, iar aproape 5.00 s-au arătat interesați de eveniment.

Valentin Dragnea se căsătorește, în 26 august, cu Gina Alexandra, o fostă finalistă la Miss Universe România, în urmă cu nouă ani.

Tatăl miresei și viitorul cuscru al lui Liviu Dragnea este preotul Dionis-Nimfodor Tătulescu, care s-a mutat din Ploiești în urmă cu doi ani și acum slujește la Biserica „Sfântul Elefterie” din Capitală, acolo unde va fi cununia religioasă.