Manifestaţie în Piaţa Victoriei împotriva ordonanţei de urgenţă care modifică legile justiţiei, anunţată pentru duminică seară

Publicat: Duminică, 24 Februarie 2019 08:28 // Actualizat: Duminică, 24 Februarie 2019 08:28 // Sursa: romaniatv.net

Un protest este anunţat, pentru această seară, în Piaţa Victoriei, faţă de ordonanţa de urgenţă care modifică legile justiţiei.

Mişcările civice Corupţia Ucide, Geeks for Democracy, Iniţiativa România şi Rezistenţa au anunţat un protest pentru duminică, între orele 18 şi 23.59, în Piaţa Victoriei, împotriva OUG care modifică legile justiţiei.

La protest şi-au anunţat participarea şi parlamentarii USR.

Mihai Şora: Ne vedem mâine seară în Piaţa Victoriei câtă frunză, câtă iarbă, toate firicelele de praf din acest colţ de ţară

De asemenea, filosoful Mihai Şora a anunţat că va participa la protestul anunţat duminică seara, în Piaţa Victoriei, faţă de OUG pe legile justiţiei şi îndeamnă la o participare cât mai mare.

„Bună dimineaţa, oameni buni! Soare cu dinţi la Bucureşti, minus patru grade, o lumină toscană, nicio adiere de vânt", a scris Şora sâmbătă pe Facebook.

El a anunţat că duminică seara va fi în Piaţa Victoriei: „Ne vedem mâine seară în Piaţa Victoriei: câtă frunză, câtă iarbă, toate firicelele de praf din acest colţ de ţară".

Magistraţii din Capitală şi din mai multe oraşe ale ţării au protestat, vineri, faţă de modificările aduse legilor justiţiei, cerând independenţa sistemului judiciar. Totodată, activitatea parchetelor din oraşe precum Constanţa, Piteşti, Iaşi şi Timişoara va fi suspendată timp de mai multe zile, săptămâna viitoare, în semn de protest.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
protest protest Bucureşti protest Piata Victoriei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 feb 19:06
Răspunde | Votează email 1 email
LUCI CRISTIAN
BINE CA NU TREBUIE SA SCRIU SI GRUPA SANGUINĂ!!!!!!!!!!...POZĂ VECHE! JOACĂ ȘI EI O SÂRBĂ SI PLEACĂ ACASĂ..ha..ha...ha cum spune ăla din cotroceni
1
EUR
4.8422
RON
25 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H