Mantra primăverii pentru fiecare semn zodiacal. Se apasă butonul de resetare

Niciodată nu este prea târziu să o luăm de la capăt, să ne îmbrăcăm în haine noi, curate și să inspirăm cel mai proaspăt aer.

05 mart. 2022, 15:39
Mantra primăverii pentru fiecare semn zodiacal. Se apasă butonul de resetare

Mantra de care ai nevoie în această primăvară pentru a fi fericit, în funcție de zodia ta. Niciodată nu este prea târziu pentru a ne curăța, a ne îndrepta și a ne vindeca de toate rănile trecutului și traumele acumulate de-a lungul timpului. Niciodată nu este prea târziu să ne iertăm, să îi iertăm pe ceilalți, cum niciodată nu este prea târziu să începem să ne iubim pe noi înșine și pe cei din jurul nostru, cu cea mai pură și necondiționată dragoste. Merităm tot ce este mai bun și mai frumos. Merităm să trăim în pace, armonie și să gustăm din fericirea adevărată.

Și pentru că primavara ne bate la ușă, este cel mai bun moment să îi deschidem, să o lăsăm să intre și să ne inunde viața cu speranță, încredere și noi începuturi. Acum este momentul să facem schimbările dorite și tot ce ne-am propus, pentru că energia planetelor și a razelor de soare calde ne dau ajutor și putere să o luăm de la capăt, cu noi arme și scuturi. Dacă te-ai decis să apeși butonul de resetare, trebuie să știi că există energii în întregul Univers, pe care le poți atrage în viața ta și care vin în ajutorul tău, dacă lași mândria, orgoliul și rănile încă deschise și alegi să ceri ajutorul. Această energetică puternică se găsește și în cuvinte, care de multe ori ne pot schimba viața. Așa cum un cuvânt sau o frază rostite într-un moment conflictual și încărcate cu energii joase și grele, pot face rău și pot naște suferințe persoanei căreia li se adresează, tot așa, un cuvânt dulce și încărcat cu dragoste, face minuni.

HOROSCOP MARTIE 2022. Zodia careia i se va schimba viața în seara aceasta! Ce nativ va avea parte de bani și succes!
Mantră zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Aleg să trăiesc acum și aici. Aleg să trăiesc focusat pe ziua de azi și pe ceea ce contează cu adevărat. Las în urmă orice aparține trecutului și pun lumină în acesta și privsc cu încredere spre viitor. Sunt capabil de lucruri mărețe. Tot ce îmi doresc, am puterea să fac să se întâmple. Am încredere în mine și în intuiția mea.

Mantra zodiei Taur (21 aprilie – 21 mai)

Am tot ce îmi trebuie pentru a fi fericit și împlinit. Mă folosesc la cel mai ânalt nicel de resursele și capacitățile pe care le am și pe care le primesc, pentru a lua cele mai bune decizii pe cont propriu. Las deoparte tot ceea ce nu îmi folosește, mă încarc cu cea mai bună și benefică energie, pentru a mă bucura de viață.

Horoscop celtic primăvară 2022. Vești uimitoare pentru acești nativi! Vor avea o perioadă de vis!
Mantră zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Am încredere în mine și în alegerile pe care le fac. Aleg să trăiesc în armonie și cu fericire fiecare zi din viața mea. Îmi respect cuvântul dat și Universul îmi trimite în cale cele mai bune oportunități. Profit de orice oportunitate și mă încred în puterile mele. Cred și ating culmile succesului în toate domeniile vieții.

Mantră zodia Rac (22 iunie – 22 iulie)

Sunt capabil de cele mai înalte și pure sentimente și emoții. Mă bucură natura, compania celor apropiați și tot ce mă înconjoară, văd lumea prin ochii lui Dumnezeu, frumoasă, pură și inocentă. Sunt capabil să îmi trăiesc viața cu emoție, bucurie, extaz și fericire adevărată. Aleg să primesc și să dăruiesc la rândul meu.

Mantră zodia Leu (23 iulie – 22 august)

Tot ce îmi propun și ce visez, reușesc să fac. Am ambiție, putere, curaj și capacitatea de a trece peste orice ar apărea în calea mea, în drumul meu spre succes. Mă bucur de prezent și privesc cu încredere spre viitor, unde mă așteaptă lucruri minunate. Am o intuiție divină. Știu ce am de făcut și de realizat.

Mantră zodia Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Aleg să mă iubesc necondiționat. Iubindu-mă necondiționat, voi atrage iubirea necondiționată din partea celorlați și a întregului Univers. Aleg să descopăr fericirea adevărată și să mă bucur de ea cu fiecare celulă a corpului meu. Sunt capabilă să trăiesc oferind și primind iubire adevărată.

Mantra zodiei Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Am puterea de a schimba lucruri. În mine stă puterea de a începe o viață nouă, departe de suferințe și dureri. Las deoparte trecutul și primesc energia schimbării și a unui nou început. Primesc sentimente și emoții noi de pace, iubire, armonie, încredere, siguranță și fericire absolută.

Mantră zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Tot ceea ce sufletul meu își dorește, se îndeplinește. Dorințele mele se îndeplinesc. Aleg să profit de orice ocazie și oportunitate și să beneficiez de tot ce este mai bun și valoros din acestea. Trăiesc în siguranță. Nu mă tem. Am încredere în capacitățile mele extraordinare. Viața mea este frumoasă.

Mantră zodia Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Am încredere în intuiția mea și în ceea ce îmi dictează inima să fac. Aleg să las în urmă tot ce nu îmi mai folosește și priește și încep o viață nouă, curată și încărcată energetic cu cele mai bune și frumoase sentimente și valori. Am capacitatea de a crea și simți emoții deosebite.

Mantra zodiei Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Tot ce mă înconjoară este fericire, liniște, armonie, prosperitate și înțelepciune. Am încredere în mine și în puterile mele. Pot să fac tot ce îmi propun. Beneficiez de fiecare oportunitate pe care viața mi-o oferă și culeg cele mai bune roade din fiecare experiență. Tot ce vreau pot și tot ce pot se împlinește cu ușurință.

Mantră zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Aleg să mă pun pe primul loc. Aleg să contez. Am puterea de a inspira oamenii. Am puterea de a mă schimba și îmi deschid sufletul ca să primesc tot ce îmi este pregătit. Aleg să lupt pentru planurile, dorințele și visele mele, care se îndeplinesc. Tot ce îmi doresc cu adevărat este posibil și primesc în viața mea.

Mantra zodiei Pești (19 februarie – 20 martie)

Știu să primesc tot ce e mai bun. Aleg să mă bucur de viață. Aleg să mă las purtat pe valuri de fericire. Aleg să mă iubesc și să îmi ofer tot ce este mai frumos, benefic, potrivit pentru mine și sufletul meu. Am încredere în Univers și în tot ceea ce mă așteaptă.

Sursa:enigmeleuraniei.ro