Mantra săptămânii 10-16 septembrie 2018 in functie de zodie! Afirmatia ta vindecătoare, marca LOUISE HAY!

Mantra saptamanii. Iata mantra saptamanii 10-16 septembrie 2018 pentru fiecare zodie. O mantra este o afirmatie pozitiva, benefica, vindecatoare, de energie inalta, ce contine un gand inaltator ce da speranta, putere, optimism, bucurie si astfel contribuie la schimbarea gandurilor vechi ce ne stapanesc si ne dau stari emotionale negative.

10 sept. 2018, 20:02
Mantra săptămânii 10-16 septembrie 2018 in functie de zodie! Afirmatia ta vindecătoare, marca LOUISE HAY!

Toata lumea are in interiorul mintii propriile mantre. Le gandim si spunem inconstient. De fapt, in zilele noastre, mantrele nu sunt grupuri de sunete misterioase spuse de calugari in varful muntilor tibetani.

Ele sunt gandurile pe care le tinem in minte in fiecare zi, sunt cuvintele pe care le rostim din nou si din nou, despre noi si despre lume.

 Gandurile au putere si au energie. Prin repetitie in minte sau cu voce tare, ele devin mantre si duc la manifestarea lor in viata reala. Multe ganduri negative repetitive sunt pe pilot automat, preluate de noi din familiile in care ne-am format sau din mediul in care traim.

Universul nu face decat sa ne asculte si sa ne spuna: Dorinta ta este lege pentru mine. 

Cand te surprinzi gandind sau rostind ceva negativ, inlocuieste-l cu mantra saptamanii.

Fa asta oricat de des este nevoie. Apoi observa cum ti se modifica viata. 

Mantra acestei saptamani este oferita fiecarei zodii din impresionanta colectie de mantre ale celebrei Louise Hay, regina afirmatiilor pozitive, una din cele mai puternice personalitati din industria dezvoltarii personale si vindecarii alternative a secolului nostru. Louise Hay a sustinut milioane de oameni sa isi vindece viata, sa isi gaseasca adevarata cale spre fericire prin tehnica afirmatiilor pozitive, a mantrelor rostite cu credinta si consecventa in fiecare zi. 

„Este nevoie de timp pentru ca samanta sa se transforme in planta adulta. La fel se petrec lucrurile si cu afirmatiile, este nevoie de timp pentru ca prima declaratie sa se transforme intr-o realitate efectiva. De aceea, ai rabdare” spunea Louise Hay. 

Daca ai primit aceasta mantra acum, inseamna ca Universul iti transmite un mesaj de care ai nevoie. 

In fiecare marti gasesti pe Sfatulparintilor.ro Mantra zodiei tale! Te asteptam si saptamana viitoare! 

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mantra saptamanii este: Ma eliberez de toate nedreptatile vechi si ii iert pe toti, inclusiv pe mine.

Mesajul: Nu pot regla niciodata conturile. Razbunarea nu da rezultate pentru ca ceea ce dau, aceea primesc inapoi. Trebuie sa se opreasca undeva asta.

Da, este un cerc vicios. Lumea in care traim nu este, din start, dreapta. Pot fi tot felul de definitii pe care le poti da lumii insa nu dreptatea este aceea. In aceste conditii, sufletul vine pe pamant sa isi vindece rana de nedreptate, una din cele cinci rani ale sale pe care are sansa sa le rezolve cand alege venirea aici. Ca sa isi vindece rana, tu trebuie sa fii constient ca ori de cate ori ti se pare ca ceva este nedrept, sa realizezi ca este o iluzie, o capcana ce ti se intinde ca sa vezi daca iti poti vindeca rana sau nu. Ce e dreptatea? Cine a decis cine detine punctul de vedere corect? Daca un om ucide alt om, acest lucru este un act de mare nedreptate. Dar daca acel om a ucis pe celalalt om ca sa isi apere copilul mic, mai este actul acela nedrept? Iesirea din iluzia nedreptatii, venita din mintea ce crede ea mai presus de ordinea Universului ce e bine si ce nu, este prin iertare. Alege sa decizi ca nu stii cum este mai bine si iarta neintelegerea a tot ce a fost. 

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mantra saptamanii este: Sunt dispus sa ma schimb si sa cresc.

Mesajul: Cand sunt gata sa fac schimbari benefice in viata mea, atrag orice lucru de care am nevoie sa ma ajute.

In fiecare zi ai sansa sa o iei de la capat si sa fii o noua versiune a ta, mai buna ca cea de ieri. Dealtfel, in interiorul corpului, celulele se reinnoiesc periodic la toate organele si in cateva luni pana la maxim 7 ani, tu esti un cu totul alt tu din punct de vedere biologic. La fel se intampla cu schimbarea intregii fiinte, schimband lucrurile in care crezi, locurile si oamenii cu care esti. Dar pentru asta trebuie sa vrei sa te reinventezi atunci cand simti ca prezentul nu iti mai aduce satisfactii. Crezi ca o poate face altcineva pentru tine ? Iesi din iluzie. 

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mantra saptamanii este: Contribui la crearea unei lumi in care este sanatos sa ne iubim unii pe altii

Mesajul: De fiecare data cand meditez sau fac o vizualizare pentru vindecare, ma conectez cu oameni de pe intreaga planeta care fac acelasi lucru.

De cele mai multe ori, viata ta nu este despre tine. O fapta a ta, aparent neinsemnata, poate insemna vindecarea sau salvarea cuiva din partea opusa a lumii si nici nu vei sti vreodata asta. Prea des ne concentram doar pe interesele noastre personale si uitam ca suntem ca niste pesti intr-un acvariu cu apa. Daca apa in care inotam este limpede si curata, si noua ne va fi bine. Dar apa ajunge curata daca fiecare dintre noi trimite emotii, energii si ganduri de iubire spre toti oamenii si spre intreaga planeta care ne sustine. Fa acest lucru in fiecare zi cateva minute. Te vei simti bine si vei culege roade in viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO