MANTRA saptamanii 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 pentru fiecare ZODIE. Mantra CARE ITI FACE BINE acum

Mantra saptamanii. Iata mantra saptamanii 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. O mantra este o afirmatie pozitiva, benefica, vindecatoare, de energie inalta, ce contine un gand inaltator ce da speranta, putere, optimism, bucurie si astfel contribuie la schimbarea gandurilor vechi ce ne stapanesc si ne dau stari emotionale negative.

RomaniaTV.net
29 oct. 2018, 21:13
MANTRA saptamanii 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 pentru fiecare ZODIE. Mantra CARE ITI FACE BINE acum

Fiecare din noi trecem prin situatii in care putem crede ca nu mai stim care ne e calea sau ce vrem de fapt de la viata, sa simtim dezamagire sau neincredere in tot si toate.
Dar exista solutii.

Chiar putem iesi din toate mai bine decat eram, cu conditia sa  credem cu tarie ca exista multe solutii in jurul nostru pentru orice problema si sa actionam in consecinta.

Citeste-ti mantra zilnic, stai in liniste 2 minute, repet-o in minte ca si cum meditezi. O poti scrie pe un bilet si lipi langa computer sau la baie sau la frigider pe durata saptamanii. Acest ritual saptamanal ajuta la reducerea stresului inutil din viata, reamintindu-ti sa mentii lucrurile simple, fara drama, sa cauti motive de stare de bine chiar si din cele mai simple lucruri, fara a lua nimic la modul personal, ramanand integru in ceea ce spui sau faci, in pace si claritate. Daca vrei sa iti schimbi viata in bine, foloseste zilnic puterea mantrelor.

De ce am citi mantra saptamanii pentru fiecare zodie? Pentru ca avem nevoie sa stam in contact cu afirmatii pozitive permanent. Ele sunt chiar destinatia spre care ne indreptam. Ceea ce crezi, aceea creezi ! Ce gandim este destinatia pusa in GPSul intern iar Universul aduce fiecaruia experiente potrivite exact cu ce si-a pus in GPS.

Cuvintele au putere creatoare uimitoare. Sa fim atenti ce scoatem pe gura!

Cu ganduri negative, e imposibil de ajuns la bine! De aceea, ne asiguram ca lucram sa ne schimbam destinatiile negative din minte cu unele noi, pozitive.
Daca ai primit aceasta mantra acum, inseamna ca Universul iti transmite un mesaj de care ai nevoie.
BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mantra saptamanii este: EU DEVIN IMUN LA OTRAVA

Oricat de mult ar barfi lumea despre tine, daca nu iei nimic la modul personal, tu devii imun. Imunitatea la otrava in mijlocul iadului este marele dar pe care Universul ti-l da ca sa fii in aliniere cu el.  

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mantra saptamanii este: EU RENUNT LA AROGANTA

Importanta de sine echivaleaza cu aroganta si consta in a lucrurile la modul personal si a considera ca tu stii mai bine, ca esti superior. Aceasta este expresia suprema a egoismului, caci porneste de la premisa ca totul este in legatura cu „tine”.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mantra saptamanii este: EU DESCATUSEZ PUTEREA CUVINTELOR MELE

Cuvintele tale intruchipeaza puterea ta creatoare. Ceea ce afirmi, aceea creezi in viata ta. Cuvantul este un dar primit direct de la Dumnezeu. Foloseste-l cu respect si intelepciune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.