MANTRA săptămânii 30 aprilie – 6 mai 2018 în funcţie de zodie. Vei şti exact de ce ai primit această mantra acum

Mantra saptamanii. Bun venit in energia si provocarile lunii mai 2018 si in prima saptamana, deschisa de influenta Lunii pline din Scorpion de luni 30 aprilie ce tine aproximativ 10 zile pana la Luna noua urmatoare. Ne pregatim pentru marele eveniment in care Uranus isi schimba semnul, dupa ce a fost de 8 ani in Berbec, iar acum intra in Taur pana in 2026. Uranus este marele rebel si planeta evolutiilor iar prezenta sa in Taur va da peste cap felul in care ne raportam la bani si la aspecte ale sigurantei de zi cu zi.

RomaniaTV.net
30 apr. 2018, 19:40
MANTRA săptămânii 30 aprilie – 6 mai 2018 în funcţie de zodie. Vei şti exact de ce ai primit această mantra acum

In tot acest timp, Jupiter, Saturn si Pluto sunt inca retrograde si Chiron, astrul vindecarii ranilor profunde, s-a mutat in Berbec pentru 9 ani.

In acest context, repetarea mantrei saptamanii iti este de foarte mare sustinere!

Mantra saptamanii pentru fiecare zodie iti transmite un mesaj la care esti predispus, ce te va ajuta foarte mult daca o repeti zilnic si simti cum te ajuta semnificatia ei. Prin repetitie zilnica, subconstientul primeste mesajul, il inregistreaza si il executa in viata ta. Daca vrei sa iti schimbi viata in bine, foloseste zilnic puterea mantrelor.

Vei sti exact de ce ai primit aceasta mantra acum.

Iata mantra saptamanii pentru fiecare zodie in parte. Daca a iesit aceasta mantra pentru tine, inseamna ca Universul iti transmite un mesaj de care ai nevoie.

Sa iti fie de folos!

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Mantra saptamanii este: Imi binecuvantez familia cu iubire.

Daca doresc iubire si acceptare din partea familiei mele, trebuie sa am iubire si acceptare pentru ea.

Prin legea oglinzii, ceea ce trimiti in exterior, aceea vei primi fara urma de indoiala inapoi. Fii atent ce emiti si ce reflecti spre altii daca vrei sa controlezi ce vei primi.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Mantra saptamanii este: Exprim nestingherit cine sunt eu.

Este dreptul meu din nastere sa ma exprim in maniere care imi aduc implinire.

Cuvantul rostit sau scris este una din cele mai redutabile baghete magice pe care le avem ca drept divin. Cine nu stie puterea cuvantului asupra vietii sale este depasit de vremuri. Rosteste din inima care iti este adevarul si urmareste cum ti se remodeleaza viata.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Mantra saptamanii este: Afacerea mea este prospera

Ma bucur de reusitele altor oameni pentru ca este din belsug pentru toti.

Abundenta este nelimitata si orice cerere isi gaseste raspunsul si rezolvarea intotdeauna. Conditia este sa crezi ca este posibil pentru tine si sa ii admiri pe cei ce deja au reusit. Prin admiratie, atragi si asupra ta acelasi tip de energie a succesului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.