MANTRA ZODIEI TALE pentru saptamana 3-9 septembrie 2018. Cum sa cooperezi cu UNIVERSUL pentru BINELE TAU!

Mantra saptamanii. Iata mantra saptamanii 3-9 septembrie 2018 pentru fiecare zodie care ofera pentru fiecare zodie un gand sustinator, insotit de o emotie pozitiva generata la citirea repetata a acestui gand mantra ; acestea sunt indrumari cu privire la felul in care sa cooperam cu Universul – la nivel de gand, emotie si actiune – pentru ca acesta sa isi implineasca rolul de cel mai bun prieten si sa ne aduca in cale ceea ce ne dorim.Fiecare persoana este un emitator vibrational, exact ca un radio, iar Universul functioneaza pe baza de vibratii.

RomaniaTV.net
03 sept. 2018, 20:12
MANTRA ZODIEI TALE pentru saptamana 3-9 septembrie 2018. Cum sa cooperezi cu UNIVERSUL pentru BINELE TAU!

Suntem fiinte energetice si energia noastra are o anumita vibratie in fiecare clipa. Vibratia ne este data de emotia simtita. In functie de ce simtim, ne aflam pe scara vibrationala a acelei emotii si Universul se ocupa sa ne „ajute” sa ne intalnim cu orice se gaseste pe acea scara vibrationala. Pe acest principiu de baza al functionarii Universului functioneaza si legea karmei.

Stiind despre acest adevar, responsabilitatea noastra este sa fim permanent constienti pe ce scara a vibratiei suntem. Daca ne place unde suntem, ne mentinem acolo prin ce gandim, simtim si actionam. Daca nu ne place, trebuie sa ne straduim cat de mult putem sa trecem pe alta scara a vibratiei, pentru ca ziua de maine si din viitor sa ne aduca rezultate de noua vibratie.

Este evident ca, traind pe vibratia de descurajare sau dezamagire, asta devine semnatura noastra in Univers iar el, ca un perfect partener, ne trimite noi motive sa ne intarim aceasta vibratie, pentru ca „dorinta ta este lege pentru mine” considera Universul iar ce emitem se considera ca este ceea ce vrem!
Daca vrem sa traim experiente de bucurie, trebuie sa urcam pe acea treapta vibrationala a bucuriei.

Cum? Gandind bucuria, imaginand motive de bucurie, simtind in corp bucurie din ce traim sau din ce ne imaginam (pentru creier este acelasi lucru).

Mai avem de facut ceva : sa ne straduim sa nu amestecam vibratiile! Nu putem zapaci Universul vibrand in aceeasi zi si bucurie si dezamagire si furie si tristete si entuziasm si sa ne asteptam ca Universul intelege care ne este vibratia dominanta ca sa ne dea compatibilitate cu aceasta.

Asa cum ne facem curatenie in casa, asa trebuie sa ne facem in ganduri si emotii, deci in vibratii, cu scopul de a fi compatibili cu ce dorim sa atragem. Sa emitem in mod constant, peste 50% din durata zilei, vibratii similare cu cele pe care le vom simti cand dorinta se va implini!

Cu alte cuvinte, nu poti sa emiti vibratia 97 MHz (vibratia emotiei de dezamagire, de ex) si sa te superi ca nu auzi melodia de la vibratia 120 MHz (vibratia de optimism, de ex). Urca pe 120 si vei auzi 120!

Oricat de greu este, oricat de mult se opune mintea care are motivele ei sa ramana in vibratia unor ganduri si emotii de suparare, furie, frica, cand te surprinzi gandind sau rostind ceva negativ, inlocuieste-l cu ganduri si emotii de pe o scara vibrationala ridicata. Fa asta oricat de des este nevoie. Apoi observa cum ti se modifica viata.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mantra saptamanii este: Eu ma bucur de aceasta clipa

Viata ta este chiar acum, nu mai tarziu, nu ieri, nu maine, nu cand vei fi la pensie. Viata ta nu este cand te vei muta in casa noua sau cand vine partenerul la tine sau ti se implineste alta dorinta. Viata ta este acum. Intotdeauna viata ta este data de clipa prezenta. In consecinta, ai face cel mai bine sa te decizi sa te bucuri de viata cu ce iti ofera ea in clipa aceasta, pentru ca nu are cum sa fie mai buna in viitor daca nu este mai buna acum. Clipa de maine se construieste INTOTDEAUNA pe vibratia clipei de azi.
TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mantra saptamanii este: Eu sunt atent ce simt si ce gandesc

Universul nu stie si nu ii pasa daca vibratia pe care tu o emiti in exteriorul tau este drept raspuns la ceva ce traiesti chiar acum sau observi sau drept raspuns la ceva ce traiesti doar in imaginatia ta. Fie imaginatie sau realitate, fiinta ta simte acelasi lucru, deci emite un tip de vibratie in exterior. Ca atare, in ambele cazuri Universul iti accepta acest punct de atractie si il potriveste cu ceva similar, oameni, intamplari, situatii. Ai grija la ce te gandesti.
GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mantra saptamanii este: Eu mentin usa larg deschisa spre darurile Universului

Cineva candva a spus „Universul mi-a oferit ceva cu mult mai bine decat mi-am imaginat eu”. In completare, adevarul vibrational al Universului este : Universul a primit de la tine toate informatiile cu privire la ceea ce iti doresti si a retinut si inmagazinat toate detaliile si le-a pus impreuna cap la cap in formatie completa. Astfel, lucrurile pe care tu le-ai cerut sunt pe cale spre tine. Insa tu trebuie sa le permiti sa si ajunga la tine in timpul perfect potrivit. Le permiti cu rabdare si ocupandu-te sa ai usa larg deschisa prin vibratia pozitiva pe care o trimiti la randul tau in Univers.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.