Manuela Hărăbor, mesaj emoționant pentru fiul ei. Andrei, care suferă de autism, a împlinit 33 de ani: „A fost mâna nevăzută care m-a salvat”

Manuela Hărăbor are numai cuvinte de laudă despre fiul ei, Andrei. În urmă cu doar câteva zile, acesta a împlinit 33 de ani, ocazia cu care actrița a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

04 oct. 2023, 18:46
Manuela Hărăbor, mesaj emoționant pentru fiul ei. Andrei, care suferă de autism, a împlinit 33 de ani: „A fost mâna nevăzută care m-a salvat”
Manuela Hărăbor, mesaj special de ziua fiului

Manuela Hărăbor ar putea vorbi ore în șir, fără oprire, despre fiul ei, Andrei, care de curând a împlinit 33 de ani. Actrița a dăruit viață multor personaje, dar este convinsă că cel mai important rol al său este cel de mamă.

„Sunt mama lui Andrei. Nimic altceva din ce am făcut în toată viața mea nu mă descrie atât de complet. Mama lui Andrei. De 33 de ani, Andrei mă modelează în fiecare zi și aduce la suprafață tot ce este mai bun în mine, acele calități cu care ne-a înzestrat pe toți bunul Dumnezeu dintru început, și pe care le-am rătăcit cumva, din nebăgare de seamă, de-a lungul anilor.

Pot spune cu mâna pe inimă că Andrei a fost și este șansa mea de nemurire, scara pe care Dumnezeu mi-a făurit-o să urc spre Cer. De multe ori am alunecat și am pășit alături, dar Andrei a fost mâna nevăzută care m-a salvat de fiecare dată”, spune Manuela Hărăbor, pe o rețea de socializare.

Citește și: Drama teribilă prin care a trecut Manuela Hărăbor. „Fiul meu s-a aplecat peste balcon și a căzut în gol!”

Actrița susține că Andrei i-a oferit multe lecții de viață, el fiind cel care îi dă putere atunci când nu mai are.

„Prin tot ce este și prin tot ce face, prin imensa lui capacitate de a iubi, prin bucuria cu care își începe fiecare nouă zi, prin ușurința cu care își cere iertare atunci când știe că a făcut ceva greșit sau că m-a supărat în vreun fel. Andrei m-a învățat să am răbdare, să fiu generoasă, să iert și să iubesc cu adevărat”, mai spune Manuela Hărăbor.

Andrei a fost și este în continuare un dar pentru mama lui, în ciuda greutăților prin care au trecut împreună.

„La începutul celor 33 de ani ca mamă nu pot decât să îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru imensul dar pe care mi l-a dat, să îl rog să mă ierte pentru tot ce aș fi putut face și nu am făcut și să ne îngăduie împreună, mamă și fiu, ani îndelungați în sănătate și putere La mulți ani binecuvântați, Andreiul meu născut sub Acoperământul Maicii Domnului”, a mai scris aceasta.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă, azi, „Veronica”. Lulu Mihăescu, supranumită „Shirley Temple a României”, și-a părăsit definitiv țara natală

Andrei este fiul pe care Manuela Hărăbor îl are alături de Dan Chișu și care suferă de autism. Actrița a aflat de diagnosticul acetuia încă din primul an de viață.

„În primul an de viață a avut o evoluție absolut normală. S-a întâmplat ceva în luna a 10-a. Se pare că a fost totuși o stare febrilă care a cauzat starea lui de sănătate și undeva pe la 11 luni a început o regresie. De unde gângurea foarte des, avea un comportament absolut normal, încet, încet s-au diminuat toate lucrurile astea.

Toate acestea se petreceau în 1990 când nu se știa mare lucru despre autism. El a fost diagnosticat la 3 ani și jumătate. A mers la un an și o lună, dar avea stereotipii”, a povestit Manuela Hărăbor, potrivit Ego.ro.