Mănuşile lui Bute din meciul cu Jean-Paul Mendy, vândute cu 10.001 euro

Mănuşile cu care campionul mondial în versiunea IBF, Lucian Bute, l-a învins, la 9 iulie pe francezul Jean-Paul Mendy într-o gală disputată la Romexpo au fost vândute, în urma licitaţiei organizate pe site-ul okazii.ro, pentru suma de 10.001 euro.

RomaniaTV.net
15 nov. 2011, 13:48
Mănuşile lui Bute din meciul cu Jean-Paul Mendy, vândute cu 10.001 euro

Suma de pornire a fost de 500 de euro, ajungându-se la 10.001 de euro după 47 de oferte.

Oferta câştigătoare a fost făcută de un apropiat al pugilistului român, Sorin Florea.

Banii vor fi investiţi în totalitate în renovarea Clubului de Box din Pechea, unde campionul mondial la categoria supermijlocie IBF şi-a început cariera sportivă.

Primul antrenor al lui Bute, Felix Păun, a declarat pentru MEDIAFAX, că este mulţumit de suma pe care clubul de box din Pechea o va încasa în urma vânzării. „10.000 de euro mi se pare un preţ normal pentru acele mănuşi, dar, sincer, mă aşteptam poate la o sumă mai mare. Şi asta pentru că tot aud diverse persoane din politică, din mediul de afaceri, că ar dori să facă acte de caritate, dar când chiar este nevoie de implicarea lor, dispar. Aceşti bani reprezintă o gură de oxigen pentru noi, prelungesc viaţa clubului cu încă un an sau doi, ne dau timp să mai căutăm eventuali sponsori”, a spus Păun.