Mara Bănică a cedat și a fugit de acasă: ”Am plecat, pentru că m-am săturat…”

Mara Bănică a trecut printr-o perioadă tumultoasă din viața ei, după ce a renunțat la cariera în televiziune. Ea s-a căsătorit, a născut pentru a doua oară și se ocupă acum de renovarea casei. După ce a dat senzația că nu are timp pentru vacanțe, vedeta a anunțat brusc, în mediul online, că a fugit de acasă.

27 iun. 2023, 12:55
Mara Bănică a cedat și a fugit de acasă: ”Am plecat, pentru că m-am săturat…”

Mara Bănică a decis să renunțe la cariera în televiziune, iar viața ei s-a transformat în mod spectaculos. Ea s-a căsătorit, are acum doi copii, Dima și Donca, și vrea să se dedice creșterii acestora. În ultima perioadă, Mara Bănică a fost foarte prinsă cu renovarea casei, lucrările durând, deja, de câteva luni. Vedeta chiar a decis să își întrebe fanii, dacă este sau nu cazul să apeleze la  mozaic, pentru renovarea locuinței.

„Oamenii văd că pleacă prin vacanțe! Eu, după cum știți, sunt în renovare. Iată-mă! Sunt la magazin. Gresie…faianță… și vreau să vă întreb o chestie: să pun sau nu mozaic?”, a întrebat Mara Bănică, pe Instagram.

Citește și  A murit un îndrăgit actor din filmul Titanic. A jucat rolul unui strămoş al soţiei CEO-ului OceanGate, care deţinea submersibilul Titan

La doar câteva ore după ce a postat dilema referitoare la gresie și mozaic, Mara a dat senzația că s-a săturat de renovare și a fugit de acasă, momentul fiind, de asemenea, împărtășit pe Instagram. Mara a ales să nu divulge, însă, destinația în care a plecat pentru a se relaxa. Mai mult, ea și-a provocat urmăritorii să ghicească dacă a optat pentru mare sau pentru munte.

„Am plecat, pentru că m-am săturat cu renovare, cu tot. Și am plecat. Sunt pe o autostradă. Merg spre mare sau merg spre munte? Ia să vedem dacă ghiciți”

Citește și  Suma colosală pe care a cheltuit-o Daniela Gyorfi pe ultima sa operație estetică. ”Nu poți să îți faci cu doi lei”

Mara Bănică a avut contract cu Antena 1 timp de 12 ani, dar a ales să își închie cariera în televiziune. După ce a comentat toate subiectele mondene, și nu numai, în cadrul emisiunii Acces Direct, Mara a recunoscut că, din momentul în care a rupt contactul cu televiziunea nici măcar nu se mai uită la Acces Direct.

”Nu mai puteam. Nu mai era pentru mine. 12 ani am stat și deja nu mai puteam în acel format de emisie”, a declarat Mara Bănică.