Suma colosală pe care a cheltuit-o Daniela Gyorfi pe ultima sa operație estetică. ”Nu poți să îți faci cu doi lei”

Daniela Gyorfi este fană a operațiilor estetice! Vedeta, considerată una dintre veteranele operațiilor estetice deoarece a fost printre primele persoane din România care și-a făcut implant mamar, a suferit o nouă intervenție chirurgicală.

27 iun. 2023, 11:52
Suma colosală pe care a cheltuit-o Daniela Gyorfi pe ultima sa operație estetică. ”Nu poți să îți faci cu doi lei”
Suma colosală pe care a cheltuit-o Daniela Gyorfi pe ultima sa operație estetică.

Suma colosală pe care a cheltuit-o Daniela Gyorfi pe ultima sa operație estetică. Recent, Daniela Gyorfi a dezvăluit că apelat la o nouă intervenție estetică la nivelul feței.

Citește și Daniela Gyorfi gata să explodeze. Fiica ei a fost agresată de două colege de școală: „A fost luată și dusă la spital”

Suma colosală pe care a cheltuit-o Daniela Gyorfi pe ultima sa operație estetică

Vedeta a mărturisit că încă are fața umflată în urma procedurilor de înfrumusețare, care nu au necesitat vreo tăiere și pentru care a cheltuit suma de 5.000 de euro.

Chiar dacă pentru mulți români această sumă este una uriașă, Daniela Gyorfi a subliniat că nu se poate să te restructurezi cu doar doi lei.

„Mi-am făcut niște proceduri care sunt noi pe piață(…) mi-a pus niște fire, deci mi-a ridicat pur și simplu fața, mi-a făcut și de aici, pielea de la mandibulă cedează prima.(…) Eu m-am ferit de acest lifting facial. E tăietură, trebuie să stai în recuperare foarte mult, eu sunt la patru zile de la intervenție și dacă vă uitați puțin la mine, clar că sunt puțin umflată, am niște vânătăi, dar pot să vorbesc, am avut cântări. (…) Costă 5.000 de euro. Sunt niște intervenții care țin cinci șase zile și tot ce înseamnă estetic nu este ieftin, adică nu poți să îți faci cu doi lei”, a declarat Daniela Gyorfi, la Xtra Night Show.

La cei 54 de ani ai săi, Daniela Gyorfi se luptă cum poate cu efectele îmbătrânirii, dar din păcate nu toate intervențiile pe care le-a suferit au avut rezultatele dorite.

„La sâni nu sunt mulțumită. După trei operații, că trei am. Recunosc că nu mi-aș mai face acum. Fațetele dentare sunt absolut normale, nu poți să ai dinții galbeni, negri. Riduri… La 50-53 de ani nu poți să arăți ca la 20 de ani. Celulită am avut dintotdeauna. Fac tot felul de chestii ca să mă simt bine. Nu e vorba de operații estetice, ci de îngrijire. Dacă există tehnologie ca să schimbi lucruri care te deranjează, de ce să nu le faci?! N-am atâtea operații ca alte artiste care zic că li s-a modificat corpul peste noapte. Fundul l-am lăsat mic și plat”, a declarat Daniela Gyorfi  în cadrul emisiunii 40 de întrebări, cu Denise Rifai.

Citește și Motivul pentru care Daniela Gyorfi cântă manele: „Eu sunt o tipă asumată. Am fost prima care a luat această decizie”