Mara Bănică a făcut public diagnosticul, după ce a mers la medic: „Vine o vreme când te pocneşte viaţa fix în ochi”

Mara Bănică are o comunitate destul de mare pe reţelele de socializare şi nu se fereşte să împărtăşească cu prietenii virtuali momentele din viaţa sa.

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 06:21
Mara Bănică a făcut public diagnosticul, după ce a mers la medic: „Vine o vreme când te pocneşte viaţa fix în ochi”

Recent, vedeta a mers la medic şi i s-a recomandat să poarte ochelari atunci când citeşte, nu permament. Aşa că, a mers să îşi caute ochelarii potriviţi. Mara Bănică și-a ales o pereche cu ramă neagră și un design șic, însă a cerut şi părerea fanilor.

Mara Bănică a leşinat din cauza unei DIETE DRASTICE. Regimul care A DOBORÂT-O pe vedeta TV

“Vine o vreme când te pocnește viața fix în ochi, cum s-ar spune. De astăzi, port ochelari la citit”, a scris celebra jurnalistă pe contul său oficial de Instagram când a publicat poza de mai jos.

Vine o vreme cand te pocneste viata fix in ochi, cum s ar spune. De astazi, port ochelari la citit. Multumesc celor de la Lensa pentru ajutor! Lensa

Publicată de Mara Banica pe Joi, 15 octombrie 2020

“Arăți foarte sexy cu ochelari!!! Nu că n-ai fi!!!”, “Sănătatea dumneavoastră contează! Vă apreciez foarte mult”, “Frumoasă, frumoasă, frumoasă… Cu și fără ochelari… Și nu doar fizic, ci pe de-a-ntregul… Bravo ție și păcat de cei care nu te-au apreciat ca ființă, suflet și femeie!!!”, “Îți vin foarte bine! Eu port ochelari permanent!” și “Cu sau fără ochelari, oricum ești o drăguță, un om inteligent și o super femeie sunt câteva dintre comentariile primite la postare.