Mara Bănică a născut o fetiţă. Primele declaraţii: „Astăzi este şi ziua mamei mele”

Mara Bănică a născut o fetiţă. Jurnalista a făcut anunţul printr-o postare pe reţelele de socializare, în care le-a împărtăşit prietenilor virtuali că a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Fericirea este dublă, deoarece este ziua mamei sale.

01 feb. 2022, 14:18
Mara Bănică a născut o fetiţă. Primele declaraţii: „Astăzi este şi ziua mamei mele”
Mara Bănică a născut o fetiţă

Mara Bănică a născut o fetiţă. Jurnalista este în culmea fericirii, deoarece şi-a dorit foarte multe o fetiţă, ea având deja un băiat. Potrivit spuselor sale, micuţa va purta un nume rusesesc.

Citeşte şi: Mara Bănică, confesiuni despre bărbatul misterios care va deveni tatăl celui de-al doilea copil: „Nu-mi lipsește absolut nimic, e ca-n filme”

Mara Bănică a născut o fetiţă

Vedeta a declarat că atât ea, cât şi fetiţa, sunt bine, încearcă să se „acomodeze cu viaţa exterioară”.

Astazi ne am marit familia!❤️❤️❤️ Am nascut dimineata la 7.24 o fetita perfect sanatoasa! Suntem bine amandoua, ne acomodam cu viata exterioara!

Tot astazi este si ziua de nastere a mamei mele, asa ca un cadou mai frumos nu cred ca s ar fi potrivit! Multumesc anticipat tuturor pentru urari si sa va fie bine„, este mesajul scris de Mara Bănică, pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Banica (@marabanica)

Mara Bănică a fost nevoită să stea şase săptămâni doar în pat în primul trimestru de sarcină.

Primul trimestru de sarcină a fost îngrozitor pentru mine. Mi-a fost rău constant, 24 de ore pe zi. Nişte greţuri indescriptibile, urmate de două etape de sângerare atât de puternice, încât a fost necesară internarea acasă pentru o lună şi jumătate.

Am stat doar în pat 6 săptămâni. Mă ridicam doar să mănânc şi să merg la baie. Nu am suferit atât de mult în viaţa mea. Dar am rămas pozitivă”, povestea Mara Bănică pentru Cancan.