Mara Bănică, momente dificile cu două luni înainte să nască. „Nu mă așteptam să pățesc asta!”

Mara Bănică urmează să nască pentru a doua oară, fiind deja în cea de-a șaptea lună de sarcină. Jurnalista a dezvăluit prin ce dificultăți trece în ultima perioadă şi cum s-a ajuns la aşa ceva!

19 nov. 2021, 09:03
Mara Bănică, momente dificile cu două luni înainte să nască. „Nu mă așteptam să pățesc asta!”

Mara Bănică, momente dificile cu două luni înainte să nască. Jurnalista urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil, în numai puțin de două luni. Între timp, starea ei, atât fizică, cât și psihică din timpul sarcinii, nu este una tocmai perfectă!

Mara Bănică, momente dificile cu două luni înainte să nască

Vedeta TV a mărtusit că este foarte stresată și că nu este în cea mai bună perioadă, din punct de vedere emoțional. Mai mult, refuză să mai iasă din casă, din cauza pandemiei. Pe scurt, Mara Bănică trece prin ceea ce se numește, în termeni psihologici, depresie prenatală.

Mara Bănică, despre starea soţilor Lis: „Sunt în aceeaşi rezervă, Viorel e mai rău”

„Plâng trei-patru ore pe zi. Eu nu am voie să iau pastile deloc. Așa am ajuns la psiholog, fac terapie on-line! Eu eram psihic ca un tanc! Nu mă așteptam să pățesc asta, să fac depresie. Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic. Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu. Duminică e ziua mea. Eu, în anii trecuți, dădeam petreceri cu o mie de persoane! Acum stau închisă în casă, nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frica să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc. Am avut și Covid anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!’, a declarat Mara Bănică, pentru Click!.

Mara Bănică este însărcinată! Când va naşte vedeta şi cine este tatăl copilului

Mara Bănică a optat pentru cezariană, deoarce îi este frică să nu existe probleme, în timpul sarcinii, din cauza vârstei și a accidentului prin care a trecut acum câteva luni: „Voi naște prin cezariană, că am indicație, în primul rând e vârsta, în al doilea rând, eu am avut o fractură de șold, sunt destul de avariată. Am avut accidentul acela de mașină și pe burtă am șapte operații și nu aș risca. Mie mi se pare nașterea naturală o loterie, că nu știi dacă travaliul durează 40 de minute sau 16 ore și nu aș face asta”.