Mara Bănică a răbufnit pe internet după ce s-a scris că a murit: „Gândiți-vă că am copii, am o mamă, nu e normal ceea ce faceți. Să vă fie rușine!”

Mara Bănică a izbucnit în mediul online după ce s-a scris că ar fi murit. Vedeta a mărturisit că a primit mesaje îngrijorate de la oameni dragi din viața ei

22 mart. 2024, 15:05
Mara Bănică a răbufnit pe internet după ce s-a scris că a murit: „Gândiți-vă că am copii, am o mamă, nu e normal ceea ce faceți. Să vă fie rușine!”

Mara Bănică a fost extrem de furioasă după ce s-a scris despre ea că ar fi murit. S-a trezit cu mesaje îngrijorate de la fani și prieteni care au văzut informația falsă.

De la filmările pentru noua emisiune, Mara Bănică și-a vărsat nervii pe internet. Adriana Bahmuțeanu, una dintre prietenele ei, a întrebat-o dacă e bine. Cele două sunt prietene foarte bune și de multă vreme. S-au cunoscut cu mai bine de 20 de ani, pe vremea când amândouă erau reporteri de teren.

Citește și Cu cine a fost surprinsă Alexia Eram, după ce Mario Fresh și-a sters toate fotografiile de pe Instagram. Mașina influenceriței, plină de cutii și haine

„Gândiți-vă că am copii, am o mamă, nu e normal ceea ce faceți. Mizeria din unii oameni nu are limită”, a scris Mara Bănică în descrierea postării.

„N-am murit. Filmez dis-de-dimineață. Ăstora care puteți da astfel de știri, să vă fie mega, mega rușine. Gândiți-vă că am copii, am o mamă, nu e normal ceea ce faceți. Sunteți niște nenorociți, niște impostori și, într-o bună zi, o să vi se întoarcă poveștile astea mizere pe care le faceți. În rest, numai bine“, a spus Mara Bănică, pe Instagram.

După ce s-a retras de la Acces Direct și a participat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Mara Bănică a lansat emisiunea „Povești de Film, cu Mara Bănică”, la Bollywood TV și pe YouTube. Mara Bănică a fost corespondent de război pe fronturile din Irak, Afghanistan, Kosovo și a acoperit atentatele din Spania și Londra și subiecte precum eliberarea Fâșiei Gaza. Și-a făcut debutul ca reporter la TV Soti, apoi a fost corespondent al publicației ZIUA. A lucrat la Realitatea TV, Național TV, Kanal D și Antena 1.

Citește și Vero Căliman, ”Fetița Zurli”, mesaj emoționant, după plecarea din ”Gașca Zurli”. Prin ce a trecut actrița în ultimii ani. ”M-a rănit profund”