Mara Bănică a slăbit 15 kilograme cu această dietă după despărţirea de iubit

Mara Banica a trecut prin momente dificile. S-a despartit de iubit, iar atunci cand cineva i-a aratat o poza cu ea, pur si simplu nu s-a recunoscut. Acela a fost momentul in care a decis sa slabeasca si a urmat o dieta drastica.

13 iul. 2018, 13:16
Mara Bănică a slăbit 15 kilograme cu această dietă după despărţirea de iubit

Mara Banica a reusit sa isi transforme silueta si sa scape de kilogramele in plus, dar pentru ca si-a dorit sa ajunga la o anumita greutate, vedeta a incercat sa isi depaseasca limitele, lucru care i-a cauzat probleme de sanatate.

Mara Banica a urmat o dieta stricta timp de noua saptamani, timp in care a consumat doar produse din anumite categorii alimentare.

„In prima saptamana mananci cat poti branza cottage si legume crude, anumite legume. Am acceptat 62 de kilograme, 64, dar am ajuns la 69,8 si deja imi cumparam haine masura L, la o inaltime de 1,63, deci aveam mult. In prima saptamana cand m-am apucat de dieta mi-a fost foarte rau, eram foarte molesita, nu mai aveam chef de nimic. In a doua saptamana mananci carne, in a treia saptamana le combini.

La mine a dat rezultate. Dieta dureaza noua saptamani. Problema e ca eu am reluat-o. Apucandu-ma si de sala am exagerat si am cazut in casa. M-a gasit copilul.”, a spus Mara Banica, in emisiunea „Xtra Night Show”.