Mara Bănică a vorbit despre începuturile relației cu soțul său. Ce s-a întâmplat când bărbatul i-a cunoscut fiul: „Tu ești sigură că noi nu ne-am mai întâlnit?”

Mara Bănică a dezvăluit reacția soțului ei, atunci când i l-a prezentat pe fiul ei, Dima, în urmă cu șapte ani.

09 mai 2023, 11:19
Mara Bănică a vorbit despre începuturile relației cu soțul său. Ce s-a întâmplat când bărbatul i-a cunoscut fiul: „Tu ești sigură că noi nu ne-am mai întâlnit?”
Mara Bănică, dezvăluiri din viața ei

Mara Bănică este o femeie apreciată de români, asta datorită carismei și sincerității de care dă mereu dovadă. Recent, invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta a făcut o serie de dezvăluiri din viața ei, la care nimeni nu se aștepta.

Întrebată cum a fost să i-l prezinte actualului soț pe fiul ei, Dima, jurnalista a povestit în detaliu cum s-a petrecut întâlnirea dintre cei doi. Mara a dezvăluit că băiatul seamănă izbitor cu tatăl viteg, lucru de care și bărbatul afost extrem de surprins.

Citește și: Mara Bănică, dezvăluiri despre salariile vedetelor din Antenă: „Câştigam mai mulţi bani decât Mirela Vaida”. Ce relaţie are cu actuala prezentatoare de la Acces Direct, dar şi cu fosta, Simona Gherghe

„Sunt identici, identici. Nu este băiatul lui biologic, dar el când l-a văzut prima dată pe Dima a rămas șocat. S-a uitat așa la mine… El îl știa din poze, dar să-l vadă așa în realitate… Și m-a întrebat: „Câți ani are?”,„7.”. „Tu ești sigură că acum 7 ani jumate noi nu ne-am mai întâlnit?””, a povestit Mara Bănică.

Cum l-a cunoscut Mara Bănică pe actualul soț

Vedeta a povestit cu lux de amănunte cum l-a cumuscut pe partenerul ei, a cărei identitate nu a dezvăluit-o până acum. Chiar dacă îl ține departe de ochii lumii, nu ratează nicio ocazie de a vorbi despre tatăl fetiței ei, Donca.

„Ne-am cunoscut într-un avion. Eu n-am crezut că e român, de fapt, el e român, dar nu e cetățean român. Pur și simplu, el avea un card și intra primul în avion și am intrat și eu, mergeam la Frankfurt și aveam loc lângă el și el s-a ridicat să-mi facă loc să mă așez și eu i-am zis „Thank you”, că n-am crezut că e român și el mi-a zis „You`re welcome” și după eu am început să mă joc pe telefon și la un moment dat mi s-a părut că sforăie și am zis că-l filmez să-l pun pe Facebook. 

Citește și: Mara Bănică a fost la un pas de moarte după un teribil accident: Medicii mi-au dat șanse 1%

Când m-am uitat, nu el sforăia, ci alt domn din spate și am zis să-l filmez. Pe soțul meu l-a bufnit râsul și am intrat în vorbă și așa ne-am cunoscut. M-a condus la hotelul unde eram cazată și am făcut schimb de numere de telefon. M-a fascinat că fusese în studenție, avusese o bursă în China și îmi spunea că lui îi place foarte mult Asia și am avut o contrazicere că mie nu-mi plăcea.  Am început să vorbim și să fac drumuri tot mai dese pe la Frankfurt și asta a fost”, a povestit Mara Bănică, la emisiunea „În oglindă”, citată de wowbiz.ro.