Mara Bănică, dezvăluiri despre salariile vedetelor din Antenă: „Câştigam mai mulţi bani decât Mirela Vaida”. Ce relaţie are cu actuala prezentatoare de la Acces Direct, dar şi cu fosta, Simona Gherghe

Mara Bănică, dezvăluiri despre salariile vedetelor din Antenă. Jurnalista a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruţă, unde a vorbit despre perioada în care colaborat cu emisiunea Acces Direct. Cel mai mult a lucrat cu Simona Gherghe, însă a prins-o puţin timp şi pe Mirela Vaida.

09 mai 2023, 08:52
Mara Bănică, dezvăluiri despre salariile vedetelor din Antenă: „Câştigam mai mulţi bani decât Mirela Vaida”. Ce relaţie are cu actuala prezentatoare de la Acces Direct, dar şi cu fosta, Simona Gherghe
Mara Bănică, dezvăluiri despre salariile vedetelor din Antenă

Mara Bănică, dezvăluiri despre salariile vedetelor din Antenă. Printre subiectele abordate de Cătălin Măruţă, jurnalista a fost întrebată și despre relația pe care o are cu fostele colege de emisiune, Simona Gherghe și Mirela Vaida.

Mara Bănică, dezvăluiri despre salariile vedetelor din Antenă

Vedeta a dezvăluit faptul că, la acea vreme, când apărea la Acces Direct, câştiga mai mult decât prezentatoarea Mirela Vaida. „La momentul acela, da, luam mai mulţi bani decât Vaida. Că aveam un contract şi cu nişte greci, da. Mai mult decât Capatos nu am luat. De Gherghe, nu ştiu cât avea. 

Salariul Mirelei Vaida îl ştiam. Cât am fost acolo şi la Acces, da, luam mai mulţi bani decât ea. Ştiam cât are, pentru că eram în aceeaşi prăvălie şi ştiam cât avusese Cristina Cioran, iar ea a venit pe aceiaşi bani„, a povestit Mara Bănică, în podcastul lui Cătălin Măruță.

@acasalamaruta Sunteti cu noi live Acasa la Maruta? Haideti pe YouTube! #marabanica #podcast #acasalamaruta ♬ sunet original – Acasa La Maruta

Citeşte şi: Mara Bănică a fost la un pas de moarte după un teribil accident: Medicii mi-au dat șanse 1%

În ceea ce o privește pe Mirela Vaida, jurnalista a recunoscut că nu a simțit niciodată să se apropie mai mult de prezentatoarea TV, căci nu avea nimic în comun cu ea și nu era genul său de persoană. În cele din urmă a explicat că profesional se înțelegea mult mai bine cu Simona Gherghe.

„Măruță: Cum te înțelegeai cu Simona Gherghe?

Mara Bănică: Aveam așa o relație corectă, nu avem o prietenie, dar vorbim și acum. Simona e o tipă în banca ei, o tipă deșteaptă, o tipă citită. Știe cu televiziunea, chiar știe cu televiziunea.

Măruță: Ai lucrat și cu Mirela Vaida.

Mara Bănică: Puțin.

Măruță: Cu ea cum te înțelegeai?

Mara Bănică: Nu știu, nu vreau, adică nu am căzut într-o admirație așa față de Vaida.

Măruță: Deci te înțelegeai mai bine cu Simona.

Mara Bănică: Profesional da, adică aveam mai multe lucruri în comun, cu Vaida nu am nimic în comun. Nu aveam nimic în comun, din păcate, nu aveam același umor, nu puteam, nu era genul meu”, a mai dezvăluit Mara Bănică.