Mara Bănică, adevărul despre relația cu Serghei Mizil: “Vreau să fie cât mai mult în viața mea”

Mara Bănică și Serghei Mizil sunt prieteni de-o viață. Cei doi au povestit unde și cum s-au cunoscut, dar și care este cea mai nebunească amintire a lor.

02 mart. 2024, 16:06
Mara Bănică, adevărul despre relația cu Serghei Mizil: “Vreau să fie cât mai mult în viața mea”

Mara Bănică și Serghei Mizil pot spune că sunt prieteni vechi. Cei doi au trecut prin multe împreună, iar recent Mara Bănică a declarat că îl iubește foarte mult pe Serghei Mizil și că își dorește ca acesta să fie cât mai mult în viața ei.

„Cât aș fi de supărată, Serghei mă înveselește. Am momente în care îi cer sfaturi la modul serios. De când tata nu mai e, când am auzit că are gripă, i-am dat 7 telefoane pe zi. Chiar îl iubesc foarte mult pe Serghei. Pentru mine e deja ca un membru al familiei. Vreau să fie cât mai mult în viața mea. Avem 20 și ceva de ani de prietenie.”, a declarat Mara Bănică, pentru WOWbiz.

Citește și: Serghei Mizil: „De ce să dai într-un copil dacă tu ai boală pe Andra și pe Măruță? E o imbecilitate”

La rândul lui, Serghei Mizil a menționat că se bucură pentru intervențiile pe care și le-a făcut Mara și că dacă acest lucru o face fericită, nu are ce să-i reproșeze.

Citește și: Cu ce se ocupă acum soția lui Serghei Mizil. Cora s-a reprofilat după ce a primit un mesaj vocal dintr-o altă dimensiune: „Am înțeles destul de repede”

”„Am întinerit, ăsta e scopul unui lifitng. Complimentele sper să fie reale, nu doar de complezență, nu că ar conta pentru mine. Dacă eu mă simt bine, asta e tot ce contează. Chiar mă simt bine, știți ce minunat e? Eram în depresie și nu eram fericită cu mine. Dacă puteți, faceți-vă schimbări. E mare lucru să poți să mergi puternică și încrezătoare în tine pe stradă”, a fost replica Marei Bănică.