Cu ce se ocupă acum soția lui Serghei Mizil. Cora s-a reprofilat după ce a primit un mesaj vocal dintr-o altă dimensiune: „Am înțeles destul de repede”

Cu ce se ocupă acum soția lui Serghei Mizil. Cora povestește că într-o zi a primit un mesaj vocal venit dintr-o altă dimensiune, iar trei luni a studiat lumea din care venea mesajul și a înțeles ce are de făcut.

08 dec. 2023, 09:17
Cu ce se ocupă acum soția lui Serghei Mizil. Cora s-a reprofilat după ce a primit un mesaj vocal dintr-o altă dimensiune: „Am înțeles destul de repede”
Cu ce se ocupă acum soția lui Serghei Mizil

Cu ce se ocupă acum soția lui Serghei Mizil. Cei doi sunt împreună de mai bine de 25 de ani, iar relația lor este una frumoasă și armonioasă. Serghei spune că nu a ținut niciodată cont de reguli și că înțelegerea de care a dat dovadă Cora a fost de foarte mare ajutor în căsnicie.

Citește și: Serghei Mizil, secretul unui mariaj de peste 25 de ani. Cum reușește să aibă o relație armonioasă cu soția sa, Cora: „Secretul e la femeie! Să nu fie sufocantă”

Cu ce se ocupă acum soția lui Serghei Mizil

Cred că destinul m-a împins să ajung aici, să mă dedic activităților ce țin de ezoterism. Nu a fost o alegere conștient luată, ci un context de împrejurări și oameni care m-au direcționat pe această cale.

O perioadă am avut o emisiune de spiritualitate împreună cu o altă prietenă, la tv. Inițial am vrut să fac parte din echipa din spatele ecranului. Dar în prima zi de emisie, în ultima clipă, cea de a doua moderatoare a renunțat și a trebuit să intru în fața camerelor.

Cam așa s-au desfășurat toate evenimentele care m-au făcut să ajung la a consilia oamenii. Am înțeles destul de repede, văzând cum se creează contextul, observând sincronicitățile, că această cale făcea parte din destinul meu. Atunci am lăsat lucrurile să curgă.

Hotărârea de a află ce este în lumea nevăzută am luat-o în aceeași zi în care am experimentat pentru prima dată recepția unui mesaj vocal venit din altă dimensiune. Trei luni de zile au durat căutările pentru a afla suficiente informații despre această lume în care se discuta despre suflet, spirit, reîncarnare. Apoi am luat o decizie cu privire la cum aveam de gând să procedez ca să îmi găsesc calea„, a declarat Cora, pentru Fanatik.ro.