Mara Bănică avea o relație specială cu tatăl său. Drama prin care acesta a trecut, după ce ani de zile s-a luptat cu o boală necruțătoare

Jurnalista este împietrită de durere, după ce tatăl său a decedat în cursul zilei de ieri. Cu lacrimi în ochi abia și-a putut găsi cuvintele pentru a posta un mesaj pe conturile de socializare.

18 nov. 2022, 11:06
Mara Bănică avea o relație specială cu tatăl său. Drama prin care acesta a trecut, după ce ani de zile s-a luptat cu o boală necruțătoare

Jurnalista este împietrită de durere, după ce tatăl său a decedat în cursul zilei de ieri. Mara Bănică  avea o relație foarte specială cu tatăl și a învățat o mulțime de lucuri care îi vor râmâne în amintire toată viața.

Mara Bănică, despre relația cu tatăl său: ”Îi datorez tot”

Jurnalista a postat ieri un mesaj pe conturile de socializare în care își exprimă regretul față de decesul tatălui.

„Tata s-a stins astazi dimineata. Suntem socati. Anesteziati. Muti de durere. Il vom depune maine, la ora 14.00, la biserica Sfantul Gheorghe Nou. Slujba de inmormantare va fi sambata, la ora 12.00, la biserica. Dumnezeu sa te Ierte si sa te Odihneasca, tati! Te iubesc pana la cer, acolo unde te ai dus acum, si inapoi. Iti multumesc pentru tot ce sunt. Pentru ca tot ce sunt iti datorez tie„, este mesajul transmis de Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook.

Puțini sunt însă cei care știu că jurnalista își iubea enorm tatăl și după cum chiar ea a susținut, îi datorează tot ce este ea. În acest an, Mara Bănică i-a făcut chiar o urare tatălui său foarte specială cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani. Mesajul cu pricina i-a emoționat și pe internauți, care au au reacționat imediat.

Tipa din stânga e mama. Am mai scris eu despre ea. Astă seară, însă, e despre tipul din dreapta. Adică tată. Născut în noaptea dintre anii 1950 spre 1951. Adică acum 70 de ani. “Nu-i arăt, este?”, ne-a zis astă seară când am trecut pe la ei să luăm hrean preparat după cea mai bună reţetă din lume, făcută de tipa din stânga.

Dar, revenind la tipul din dreapta, îi datorez tot. M-a învăţat să merg, să înot, să pescuiesc, să citesc cartea şi abia apoi să văd filmu. M-a învăţat să râd, m-a mângâiat când am plâns. Mi-a arătat marea pentru prima oară. A trăit doar pentru mine mai mult de jumătate din viaţa lui. Tata împlineşte în noaptea asta 70 de ani. “La Mulţi Ani, puştiule! Te iubesc”, a scris jurnalista.

Citește și: Emisiunea ”Vrei să fii milionar” i-a purtat noroc lui Virgil Ianțu. Averea impresionantă pe care a stâns-o prezentatorul TV

Tatăl Marei Bănică se lupta cu o boală nemiloasă de ani de zile

Viața jurnalistei s-a schimbat complet atunci când a aflat că tatăl ei suferă de o boală necruțătoare. În momentul aflării veștii aceasta era însărcinată. L-a iubit și a făcut tot posibilul ca acesta să se simtă protejat și iubit.

„Eram într-o relaţie în America cu un băiat care era român, după vreo lună, m-a întrebat dacă mai vin. I-am spus că nu pentru că m-am îndrăgostit. Şi mă îndrăgostisem recunosc. Am avut orelaţie de câţiva ani, nu ştiu de ce s-a terminat. Bărbaţii nu îşi doresc nici femei deştepte şi nici puternice. Nu există bărbat ca nu înşală, nu s-a născut. Există femei care să nu caute. Eu am zis clar că dacă până la 35 de ani nu mă căsătoresc, eu fac un copil, ceea ce am făcut. Dima ştie că are un alt tată biologic, nu va avea o surpriză mai târziu. Nu am avut o relaţie cu acest om, nu eram din acelaşi mediu social. Am pus punct poveştii repede, după o lună. Tată meu s-a îmbolnăvit de cancer şi eu am aflat că sunt însărcinată. Părintele mi-a zis că dacă eu iau o viaţă îmi ia şi Dumnezeu o viaţă”, a spus Mara Bănică în urmă cu mulți ani într-o emisiune TV.

Citește și:  S-a descoperit! Cine era femeia cu care se afla în mașină Culiță Sterp în momentul în care a provocat accidentul din Cluj-Napoca