Mara Bănică, cerută în căsătorie prin poștă. Cum a ajuns să se căsătorească, de fapt: „Face surprize când nu te aștepți”

Mara Bănică a dezvăluit în ce mod inedit a ajuns să se căsătorească cu soțul său. Vedeta a povestit cum cererea în căsătorie a fost una nonconformistă, ba chiar și nunta în sine a fost demnă de povești de spus nepoților.

09 sept. 2023, 11:13
Mara Bănică, cerută în căsătorie prin poștă. Cum a ajuns să se căsătorească, de fapt: „Face surprize când nu te aștepți”
Mara Bănică, cerută în căsătorie prin poștă. Cum a ajuns să se căsătorească, de fapt: „Face surprize când nu te aștepți”

Mara Bănică este una dintre cele mai sincere și transparente persoane publice, astfel că nu s-a ascuns niciodată în ceea ce privește viața ei personală. Jurnalista a vorbit recent despre felul inedit în care a fost cerută în căsătorie de actualul său soț, bărbat a cărui identitate nu este cunoscută nici până astăzi.

Citește și: Dieta de vis cu care Mara Bănică a slăbit 13 kilograme în doar două luni: „Mănânc de câte ori simt nevoia, de câte ori vrei, orice cantitate vrei, noapte, zi”

Mara Bănică a fost cerută de soție prin poștă

Vedeta tv a vorbit despre modul inedit prin care soțul său a cerut-o în căsătorie. Mara Bănică și tatăl fetiței sale s-au cunoscut într-un avion, iar de atunci sunt împreună și se iubesc necondiționat. Însă distanța a făcut ca relația lor să decurgă mai diferit. Prezentă în emisiunea lui Adiță Voicu, jurnalista a povestit amuzată, dar și emoționată, despre cerere, dar și despre cununia de la biserică.

„Sunt într-o relație de iubire cu soțul. Măritată, e mai multă responsabilitate, mai faci un curat, trebuie să ai grijă de piață, copilul nu mai zic. Eu am fost cerută de soție prin poștă. Soțul meu locuia în Germania la vremea respectivă și mi-a trimis verighetele prin poștă. I-a rugat pe ăștia de la firma de la care a luat verighetele să scrie pe o foaie de hârtie și să pună în plic Mara Bănică, de bună voie și nesilită de nimeni, vrei să fii soția mea la bine și la rău? Coletul nu mai ajungea, așa că s-au pierdut verighetele alea. Oamenii ne-au trimis altele, cu aceeași cerere în căsătorie. Soțul meu are chestia asta să facă surprize când nu te aștepți. Stai să vezi cum am ajuns să ne cununăm la biserică. Era vineri după-amiaza, scoteam sau băgam o varză cu ciolan la cuptor. Mi-a zis că următoarea zi ne căsătorim la biserică, la ora 14:00”, a povestit Mara Bănică, la Fiță cu Adiță.

Mara Bănică și soțul său au avut un început hilar. Vedeta a povestit că nici nu a crezut că este român atunci când l-a întâlnit în avion. Lucrurile au evoluat rapid însă și au rămas împreună ani buni.

„Ne-am cunoscut într-un avion. Eu n-am crezut că e român, de fapt, el e român, dar nu e cetățean român. Pur și simplu, el avea un card și intra primul în avion și am intrat și eu, mergeam la Frankfurt și aveam loc lângă el și el s-a ridicat să-mi facă loc să mă așez și eu i-am zis >, că n-am crezut că e român și el mi-a zis > și după eu am început să mă joc pe telefon și la un moment dat mi s-a părut că sforăie și am zis că-l filmez să-l pun pe Facebook. Când m-am uitat, nu el sforăia, ci alt domn din spate și am zis să-l filmez. Pe soțul meu l-a bufnit râsul și am intrat în vorbă și așa ne-am cunoscut. M-a condus la hotelul unde eram cazată și am făcut schimb de numere de telefon. M-a fascinat că fusese în studenție, avusese o bursă în China și îmi spunea că lui îi place foarte mult Asia și am avut o contrazicere că mie nu-mi plăcea.  Am început să vorbim și să fac drumuri tot mai dese pe la Frankfurt și asta a fost”, a dezăluit Mara Bănică, în cadrul emisiunii În oglindă.

Mara Bănică are un fiu din fosta căsnicie, pe Dima, dar și o fetiță, Donca, concepută cu actualul soț. Întrebată dacă se gândește și la al treilea copil, jurnalista a spus că nu îi displace ideea, deși îi este destul de greu și cu doi copii. A discutat, însă, acest aspect cu soțul său, astfel că nu ar trebui să ne surprindă dacă, în curând, vom auzi că Mara Bănică este din nou însărcinată.

„E o discuție, să știi că ne-am pus problema asta. Mai am niște ovule congelate și le vom ține 5 ani, așa e procedura și pe măsură ce trece fiecare an, eu deja am intrat în al doilea, mă gândesc că până la urmă tot o crimă e. Pe de altă parte, mă gândesc nu la faptul că mi-e mie greu sau că nu mă duce organismul, ci la faptul că fac 50 de ani și am doi copii și aș vrea să îi aduc cât mai târziu în momentul în care eu nu o să mai fiu. E singurul motiv pentru care pun întrebări așa”, a declarat Mara Bănică, pentru WOWnews.

Citește și: Mara Bănică a văzut moartea cu ochii: “Nu aveam timp să mă gândesc că mă împușcă”