Mara Bănică, revoltată de experiența cu un muncitor care îi renova locuința. „Să-mi dai și banii ăia care au rămas. Așa sunt unii dintre ei”

Mara Bănică a luat o adevărată țeapă de la un muncitor pe care l-a angajat că să se ocupe de noua ei casă.

14 mart. 2023, 19:13
Mara Bănică, revoltată de experiența cu un muncitor care îi renova locuința. „Să-mi dai și banii ăia care au rămas. Așa sunt unii dintre ei”

Mara Bănică a investit foarte mult într-o locuință uriașă care îi asigură tot confortul, atât ei, cât și familiei sale.  A început să facă lucrări la casă pentru a o aduce exact în forma dorită, dar a fost foarte dezamăgită de experiența cu un muncitor pe care l-a chemat pe care l-a angajat să îi aranjeze casa.

Așa cum era de așteptat, locuința avea nevoie de renovări importante, așa că jurnalista a apelat la un muncitor. Din nefericire pentru aceasta, bărbatul pe care îl angajase a reprezentat o adevărată dezamăgire.

Citește și Mara Bănică, trei zile în comă după un teribil accident. Medicii i-au dat 1% şanse de supravieţuire

Pe lângă faptul că muncitorul nu își făcea bine treaba, a și plecat cu multe unelte și cu o sumă uriașă de bani.

„Îți spun pe ce am cheltuit banii. Eu am proiecte și ne-am cumpărat o casă mai mare, ne-am înmulțit acum și am o casă mai mare. Îi salut pe muncitorii de la mine, au turnat șapa sâmbătă. Deci, din bănuții ăia (n. red câștigați din emisiune) am pus unele lucruri în case și asta dacă vrei să vorbim despre renovare, e al treilea apartament pe care îl fac de la cărămidă. Am schimbat echipa de muncitori acum, că am fost foarte nemulțumită de fostul muncitor. Tomiță, nici să nu te văd, ca să zic așa. A fugit cu sculele, am niște aventuri…Se zice că zugravii, lăutarii, ospătarii și mecanicii auto trebuie să-i alegi cu mare dibăcie în viață. Tomiță a plecat cu sculele, că nu s-a înțeles cu ăla de la uși. Să-mi dai și banii ăia care au rămas, nu mult, dar 1.600 de lei, dar i-aș vrea, nu mi-ar prinde rău. Așa sunt unii dintre ei”, a povestit Mara Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și Mara Bănică avea o relație specială cu tatăl său. Drama prin care acesta a trecut, după ce ani de zile s-a luptat cu o boală necruțătoare