Mara Bănică este însărcinată! Când va naşte vedeta şi cine este tatăl copilului

Mara Bănică a împărtășit cu fanii virtuali o veste extraordinară. Vedeta a anunţat că este însărcinată şi că va naşte peste aproximativ cinci luni.

06 aug. 2021, 17:42
Mara Bănică este însărcinată! Când va naşte vedeta şi cine este tatăl copilului

Mara Bănică este însărcinată! Vedeta s-a cununat religios la începutul verii cu iubitul ei.

Mara Bănică este însărcinată!

„Știu că va sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de „dispariția” mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr un motiv extrem de simplu, veți vedea. În primul rând, nu mai am o legătură contractuală cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. După 12 ani de colaborare chiar simți nevoia de o schimbare! Vestea cea mare însă, este faptul că eu și soțul meu vom deveni părinți, undeva peste cinci luni. O să avem șansa să povestim din toamna despre asta, pe îndelete! Va mulțumesc pentru că sunteți alături de mine!”, a scris Mara Bănică pe contul său de Facebook.

Mara Bănică a făcut public diagnosticul, după ce a mers la medic: „Vine o vreme când te pocneşte viaţa fix în ochi”

Acum ceva timp, Mara Bănică a vorbit despre faptul că își dorește mult să mai facă un copil. „Eu îmi doresc foarte mult un copil şi îmi doresc o familie în adevăratul sens al cuvântului.  Deci mi-aş dori să ştiu că îmi găsesc, în sfârşit pe cineva, cu care să stau aşa până mor eu sau moare el. Cred că un băiat mi-aș mai dori. Nu mă văd mamă de fată, deloc, deloc. Îngrijorarea nu are legătură cu câţi copii ai. Dacă eşti mamă, eşti cu normă întreagă pentru fiecare dintre ei.  Dar cred că n-aş mai face aceleaşi greşeli, în ceea ce priveşte nebunia aia de cumpărături. Deci n-aş mai lua decât 6 bodyuri, pentru primele 3 luni şi pamperşi şi nu ştiu, sterilizator de biberoane,de exemplu.  Dacă un bărbat vrea să fie tatăl copilului meu ar trebui să aibă umor, să fie copt. Să fie un bărbat copt asta clar.  Nu ştiu, în jur de 40 de ani. Să aibă foarte mult umor. Să aibă o profesie, să-şi câştige banii şi cam atât. Să fie un om bun”, spunea, acum ceva timp, Mara Bănică.