Mara Bănică, în prag de divorţ? Ce spune jurnalista despre soţul ei: „Momentan e aici, dar nu știu pentru cât timp”

Mara Bănică, în prag de divorţ? Jurnalista și-a expus mereu viața profesională, astfel că mulți știu cu ce se ocupă şi cât de bine îşi face meseria. Însă, nu putem spune acelaşi lucru şi despre viaţa personală, pe care a ţinut-o departe de camerele de luat vederi.

17 mai 2023, 17:05
Mara Bănică, în prag de divorţ? Ce spune jurnalista despre soţul ei: „Momentan e aici, dar nu știu pentru cât timp”

Mara Bănică, în prag de divorţ? Jurnalista trăieşte o poveste de dragoste cu un bărbat care conduce o multinațională în Germania, astfel că acesta este mai mult plecat nu doar de acasă, ci și din țară.

Citeşte şi: Mara Bănică, dezvăluiri despre salariile vedetelor din Antenă: „Câştigam mai mulţi bani decât Mirela Vaida”. Ce relaţie are cu actuala prezentatoare de la Acces Direct, dar şi cu fosta, Simona Gherghe

Mara Bănică, în prag de divorţ?

Munca bărbatului i-a făcut să stea mult timp despărțiți, doar că în ultima perioadă lucrurile au stat puţin diferit. Așa se face că cei doi și copiii lor, băiatul jurnalistei din prima relație și fata lor, au fost împreună, ca o adevărată familie.

Doar că acest lucru, subliniază Mara Bănică, nu se știe cât va dura. Jurnalista spune că ea și soțul ei nu au niciodată ceva stabilit pe termen lung, căci totul depinde de cariera lui.

Momentan e aici, dar nu știu pentru cât timp, deocamdată e aici și suntem în formulă completă. Ține foarte mult de ceea ce se va întâmpla la nivel global și economic în România și cum va evolua nebunia asta de criză. În momentul în care faci niște investiții bine, dar unde le faci„, a spus Mara Bănică.

Mara Bănică a vorbit despre începuturile relației cu soțul său

Întrebată cum a fost să i-l prezinte actualului soț pe fiul ei, Dima, jurnalista a povestit în detaliu cum s-a petrecut întâlnirea dintre cei doi. Mara a dezvăluit că băiatul seamănă izbitor cu tatăl viteg, lucru de care și bărbatul afost extrem de surprins.

Sunt identici, identici. Nu este băiatul lui biologic, dar el când l-a văzut prima dată pe Dima a rămas șocat. S-a uitat așa la mine… El îl știa din poze, dar să-l vadă așa în realitate… Și m-a întrebat: „Câți ani are?”,„7.”. „Tu ești sigură că acum 7 ani jumate noi nu ne-am mai întâlnit?”, a povestit Mara Bănică.