Aici a murit Maradona. Şocant, casa în care a decedat legendarul fotbalist fusese improvizată dintr-o sală de jocuri şi nu avea baie normală

Presa argentiniana a publicat imagini din locuinţa în care se afla marele fotbalist Diego Maradona în momentul morții sale, care s-a a avut loc miercurea trecută, la 60 de ani.

03 dec. 2020, 09:49
Aici a murit Maradona. Şocant, casa în care a decedat legendarul fotbalist fusese improvizată  dintr-o sală de jocuri şi nu avea baie normală

Maradona a părăsit spitalul pe 11 noiembrie după ce a fost operat pe creier și a fost dus la o casă din San Andres, în regiunea metropolitană Buenos Aires, pentru a putea primi îngrijiri medicale la domiciliu. Cotidianul Clarin a publicat însă imagini şocante despre dotările respectivei locuințe în care a murit Maradona.

Mini-apartamentul se află într-o clădire cu mai multe etaje, însă Maradona a fost cazat la parter din cauza faptului că îi era greu să urce scările. Conform jurnaliștilor argentinieni, era vorba despre un apartament improvizat, loc care în trecut funcționase o sală de jocuri.

Citeşte şi Gafă ŞOCANTĂ! A apărut înregistrarea apelului la Urgențe! Ce a spus medicul lui Diego Maradona şi în cât timp a ajuns Ambulanţa

Surprinzător, locuința nu beneficia de o toaletă normală, ci de o baie ecologică. De asemenea, se menționează că locul în care Diego Maradona a murit avea o izolare fonica deficitara, fostul mare fotbalist fiind deranjat mai mereu de „zgomote puternice” din exterior.

Legendarul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona a fost înmormântat joia trecută, în cadrul unei ceremonii private, într-un cimitir din Buenos Aires, după o zi în care mii de oameni i-au adus un ultim omagiu şi s-au aşezat de-a lungul traseului cortegiului.

Considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti din toate timpurile, Diego Armando Maradona a încetat din viaţă pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac.

Fostul mijlocaş al echipelor FC Barcelona şi Napoli fusese spitalizat pe 2 noiembrie, pentru anemie şi deshidratare, în oraşul La Plata, situat la 60 km de Buenos Aires, unde antrena echipa locală. Analizele efectuate au relevat prezenţa unui hematom subdural, un cheag de sânge format la nivelul suprafeţei creierului. Din acest motiv, el a fost transferat la o clinică privată din Olivos, în apropiere de Buenos Aires, unde a fost operat în ziua următoare. El a fost externat pe 11 noiembrie.