Maraton de vaccinare cu tombolă. Românii care se vaccinează pot câştiga o maşină

Maraton de vaccinare cu tombolă. Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa în colaborare cu grupul de firme Soceram – Cemrom, Primăria comunei Doiceşti şi Serviciul de Ambulanţă Dambovita organizeaza maratonul de vaccinare pentru prevenirea infectiei SARS-COV 2. Românii care se vaccinează pot câştiga o maşină.

27 mai 2021, 08:58
Maraton de vaccinare cu tombolă. Românii care se vaccinează pot câştiga o maşină

Maraton de vaccinare cu tombolă. Evenimentul va avea loc in localitatea Doicesti, jud. Dambovita, in perioada 5-6 iunie/26-27 iunie rapel, intre orele 8.00 – 20.00, la Casa de Cultura-Colonie, fiind organizat de Directia de Sanatate Publica Dambovita in colaborare cu grupul de firme Soceram – Cemrom, Primaria comunei Doicesti si Serviciul de Ambulanta Dambovita.

Maraton de vaccinare cu tombolă. Eveniment inedit în România

Citeşte şi Ziua Copilului, sărbătorită cu un maraton de vaccinare pentru copii. Gheorghiță a anunțat condițiile pentru vaccinarea copiilor de 12-15 ani

Actiunea este una inedita, fiind implicate si premii asigurate de grupul Soceram-Cemrom, in cadrul unei tombole organizate cu aceasta ocazie. In urma administrarii vaccinului, persoanele se vor putea inscrie la tombola ce va cuprinde urmatoarele premii:

Premiul cel mare – 1 Dacia Logan

20 Smart TV Samsung

20 combine frigorifice Arctic.

Extragerea premiilor va avea loc in data de 28 iunie 2021.

Vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reunește experți la nivel european.

Vaccinarea se face cu vaccinul Pfizer-BioN Tech si se adreseaza tuturor persoanelor peste 16 ani si se face fara programare, doar cu buletinul.

Citeşte şi Primul maraton de vaccinare din România care va avea loc pe un aeroport. „Hai să decolăm spre normalitate”