Primul maraton de vaccinare din România care va avea loc pe un aeroport. „Hai să decolăm spre normalitate”

S-a anunțat primul maraton de vaccinare din România care va avea loc pe un aeroport internațional, pentru a încuraja pasagerii să călătorească responsabil.

20 mai 2021, 14:04
Primul maraton de vaccinare din România care va avea loc pe un aeroport. „Hai să decolăm spre normalitate”

Județul Brașov a organizat primul maraton de vaccinare din România care va avea loc pe un aeroport internațional, în scopul încurajării pasagerilor să se vaccineze pentru a călători responsabil. Evenimentul se va petrece în perioada 22 și 23 mai, între orele 8:00 – 20:00, la Aeroportul Internațional Brașov.

Maratonul de vaccinare va fi de tip drive-thru (fără părăsirea mașinilor personale). De asemenea, RAT Brașov va pune de dispoziție curse speciale, cu plecare din Gara Brașov, și va prelungi linia 28 pe traseul Livada Poștei – Aeroportul Internațional Brașov. Campania se desfășoară sub sloganul „Hai să vezi aeroportul, să te vaccinezi și să decolăm spre normalitate!”, iar Autoritățile îndeamnă cetățenii să vină cu mașina personală sau cu un mijloc de transport al RAT Brașov.

Primul maraton de vaccinare de pe un aeroport va utiliza serul Pfizer

Persoanele care vor participa la maratonul de vaccinare de pe aeroportul internațional Brașov, vor avea ocazia să se vaccineze cu serul Pfizer. enimentul este organizat de Consiliul Județean Brașov, Instituția Prefectului Județul Brașov și Direcția de Sănătate Publică Brașov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, ISU Brasov, Crucea Rosie Filiala Brasov, Serviciul Județean Salvamont Brașov și Asociația Salvatorilor Voluntari – SAR România ( ASV România – Search And Rescue).