Marca de motociclete Ducati ar putea să se unească într-o alianţă sau chiar cu un rival

Marca de motociclete Ducati ar putea fi unită cu un rival sau să facă parte dintr-o alianţă, având în vedere absenţa sinergiilor potenţiale cu activităţile din domeniul autoturismelor din cadrul grupului Volkswagen, a declarat miercuri directorul general al grupului Volkswagen, Herbert Diess, pentru cotidianul german Handelsblatt, transmite Reuters.

22 aug. 2018, 10:27
Marca de motociclete Ducati ar putea să se unească într-o alianţă sau chiar cu un rival

Volkswagen are probleme în a găsi o soluţie pe termen lung pentru marca sa de motociclete Ducati, iar un proces de vânzare la licitaţie, plecând de la un preţ de pornire de 1,5 miliarde euro, a fost întrerupt anul trecut din cauza reticenţei sindicatelor.

„Îmi pot imagina o combinaţie sau un parteneriat cu alte mărci. Ducati, doar ca marcă simbolică de motociclete în interiorul Volkswagen Group, nu este de ajuns”, a declarat Herbert Diess, care a preluat postul de CEO al Volkswagen în luna aprilie.

Portofoliul grupului Volkswagen este format din 12 mărci, printre care automobilele VW, Lamborghini, Skoda, Seat, Bentley, Audi şi Bugatti, dar şi camioanele MAN şi Scania. AGERPRES


loading...