„Marcel a bătut-o pe Anamaria Ferentz până aceasta a pierdut sarcina”. Vezi cine declară asta

Pictorița și cântăreața Mariana Calfa, cunoscută în peisajul monden drept fosta iubită a lui Gheorghe Gheorghiu si una dintre prietenele Anamariei Ferentza, a povestit câteva episoade șocante consumate în timpul căsniciei lui Marcel Toader și Anamaria Ferentz.

RomaniaTV.net
04 iun. 2013, 07:27

Mariana Calfa a făcut câteva dezvăluiri cu privire la relaţia pe care a avut-o Anamaria Ferentz cu Marcel Toader, bărbatul care este pe cale de a divorţa acum de Gabriela Cristea. Mariana Calfa susţine că Marcel Toader a distrus-o pe Anamaria şi chiar a adus-o până la pierderea unei sarcini.

„Era slabită şi suparată, mi-a povestit tot prin ce a trecut. Marcel a secat-o de puteri şi de bani. A stat catâva luni la mine şi şi-a revenit fizic, am admirat-o pentru asta. A avut un fel de depresie, i-am admirat felul de a fi. Mi-a zis că Marcel a bătut-o, că a pierdut o sarcină din cauza asta. Nu e normal să faci asta”, a spus Mariana Calfa într-o emisiune TV, citată de click.ro.

Anamaria a divorţat în anul 2005 de Marcel Toader, actualul soţ al Gabrielei Cristea, după o căsnicie care a durat doar 3 luni.