Marcel Ciolacu a cerut audit financiar la PSD pentru cheltuielile din campanie. Fifor: La PSD nu sunt datorii nejustificate

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a cerut un audit financiar la partid, au declarat surse politice pentru G4Media.ro. Controlul ar viza cheltuielile PSD pentru campaniile electorale de la alegerile prezidențiale și cele europarlamentare. Întrebat despre datoriile PSD, senatorul Mihai Fifor, fost secretar general al PSD, a declarat, înaintea CEx, că la nivelul partidului nu sunt datorii care să nu poată fi justificate.

RomaniaTV.net
04 dec. 2019, 13:50
Marcel Ciolacu a cerut audit financiar la PSD pentru cheltuielile din campanie. Fifor: La PSD nu sunt datorii nejustificate

„Nu sunt datorii care să nu poată fi justificate, a fost o campanie, sunt documente, sunt contracte, e o chestiune pe care o să o discutăm, probabil, astăzi. Încă o dată, sunt documente în trezorerie, în contabilitate, nu este nimic nelalocul lui”, a afirmat Fifor, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebată pe acelaşi subiect, Viorica Dăncilă, fostul preşedinte al PSD, a răspuns că nu are ce să explice.

Potrivit sursele G4Media, în ședința de săptămâna trecută, Radu Moldovan și Olguța Vasilescu au susținut că s-au cheltuit prea mulți bani cu “oameni care nu au făcut altceva decât să încurce lucrurile”, făcând referire la consultanții de imagine care au avut contracte pentru campania electorală.