Marcel Ciolacu a răbufnit după prezentarea Programului de Guvernare: austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare

Liderul PSD a declarat că marile priorităţi ale Dreptei rămân la fel ca cele din timpul crizei din 2010 şi anume austeritate pentru români şi profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare.

23 dec. 2020, 15:05
Marcel Ciolacu a răbufnit după prezentarea Programului de Guvernare: austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare

Marcel Ciolacu a răbufnit după prezentarea Programului de Guvernare pentru care premierul Florin Cîţu va cere votul Parlamentului.

„Programul de Guvernare al noului CDR arată adevărata faţă a celor care conduc România: minciuni, haos şi promisiuni electorale aruncate la gunoi! Marile priorităţi ale Dreptei rămân aceleaşi ca în timpul crizei din 2010: austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

„Gaşca Pierzătorilor se transformă acum în Coaliţia Vânzători de ţară care vrea să le fure cu totul viitorul românilor!”, arată Marcel Ciolacu într-o postare miercuri pe Facebook.

Liderul PSD susţine că va fi reluată în viteză privatizarea celor mai profitabile companii de stat în plină pandemie şi că este băgată de gât românilor privatizarea sănătăţii şi privatizarea în încasarea taxelor şi impozitelor către stat.

„- Se reia în viteză maximă privatizarea celor mai profitabile companii de stat în plină pandemie, fiindcă sponsorilor de partid le e foame mare;

– Se bagă din nou pe gât românilor privatizarea sănătăţii, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat şi bani mai mulţi pentru asigurări private;

– Se privatizează chiar şi încasarea taxelor şi impozitelor de către stat, un tun financiar uriaş pe care PNL şi USR-PLUS vor să le dea unor firme prietene”, a avertizat preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu a anunţat că „PSD se va opune în Parlament unor asemenea decizii scandaloase care vor transforma într-un coşmar viaţa ţării!”.

Citeşte şi: Guvernul Florin Cîţu. Toţi cei 18 miniştri propuşi au fost avizaţi favorabil în Parlament. Ce conţine Programul de guvernare – DOCUMENT

Coaliția de guvernare PNL – USR PLUS – UDMR a pus miercuri la Parlament lista miniştrilor Cabinetului Florin Cîţu şi Programul de guvernare. În urma audierilor în comisiile de specialitate, toţi cei 18 miniştri au fost avizaţi favorabil.

Plenul Camerelor reunite să se desfăşoare la ora 15:00. Programul de guvernare şi lista miniştrilor se dezbat de către Camera Deputaţilor şi de Senat în şedinţă comună.