Marcel Ciolacu a spus ce jocuri preferă să joace la PSD. „E vestitul Catan, mai joc cu Grindeanu”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a mărturisit că joacă jocuri de societate precum Catan, alături de colegii săi social-democraţi. Parlamentarul a jucat şi table cu gazda emisiunii de la Digi24.

24 apr. 2021, 22:13
Marcel Ciolacu a spus ce jocuri preferă să joace la PSD. „E vestitul Catan, mai joc cu Grindeanu”

Marcel Ciolacu a spus ce jocuri preferă să joace la PSD. Liderul social-democraţilor a povestit că joacă Catan cu colegii săi de partid.

„Una dintre mândriile mele personale este că am rămas cu aceiaşi prieteni, sunt un om normal şi chiar îmi dă un confort acest lucru. Mai jucăm şi jocuri, mai stăm de vorbă… E vestitul Catan, mai joc şi la Bucureşti cu Sorin Grindeanu, cu liderul de grup de la Cameră”, a dezvăluit Marcel Ciolacu duminică seară, la Digi 24.

Liderul social-democrat a mărturisit că se vede destul de rar cu soţia sa, care a refuzat să se mute de la Buzău la Bucureşti.

„Dacă mă uit şi la familie, şi la parcursul meu şi la fiul meu, chiar mă consider un om norocos să ştiţi că mă mulţumesc cu lucrurile simple. Când începi să fii absolut nemulţumit, o să fii şi nefericit”, a mai afirmat liderul PSD.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu a dezvăluit cum arată o seară romantică alături de soţie. „Canapeaua din sufragerie, stabilim ce vedem pe Netflix”

Cum va petrece Marcel Ciolacu de Paşte

„În primul rând, ne strângem cu toţii. Fac parte dintr-o familie numeroasă. Suntem trei fraţi. Marea majoritate avem băieţi. La un singur există o singură nepoată care este cea mai răsfăţată în familie. Andreea este singura fată

Şi fiul meu şi nepoţii au venit între timp cu prietene, viitoarele soţii. Ne strângem.

Cât timp trăia tatăl meu, ne strângeam cu adevărat mulţi. Am prieteni care nu aveau această tradiţie şi veneau de sărbători la noi în familie.

Am menţinut această tradiţie. An de an ne strângem cu toţii.

Şi eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău.

Românii sărbătoresc mai mult sărbătorile pascale decât Crăciunul. Românii cred mai mult în Înviere decât în Naşterea Domnului, ceea ce este un lucru bun. E mai profund în religie decât credem noi. Dacă ne uităm şi la tradiţiile noastre şi vedem care este mobilizarea familiei şi de Crăciun şi de Paşte, vom observa că întotdeauna este mai mare mobilizarea de Paşte”, a precizat Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Diana Şoşoacă se opune vaccinării anti-COVID a copiilor: „Cu acest vaccin niciodată. Nu există certitudinea eficienţei”