Marcel Ciolacu a spus de unde se infectează oamenii cel mai mult cu COVID: „E cea mai mare răspândire. Aşa stau lucrurile”

Marcel Ciolacu a declarat, joi seară, că cea mai importantă problemă privind explozia de infectări cu coronavirus este transportul în comun. De aici ar pleca cea mai mare răspândire. Şeful PSD a spus că şi copii sunt puşi în mare pericol având în vedere că cei mai mulţi ajung la şcoală asftel.

RomaniaTV.net
15 oct. 2020, 17:59
Marcel Ciolacu a spus de unde se infectează oamenii cel mai mult cu COVID: „E cea mai mare răspândire. Aşa stau lucrurile”

„Sunt incoerenţi. avem peste 4.000 de infectări pe zi. Vorbim cu Rafila. Am zis că cea mai mare problemă e transportul în comun. De acolo pornesc cea mai mare răspândire a infectărilor. Nimeni nu face un apel la oameni să înţeleagă acest lucru. Copiii merg în transport în comun la şcoală. Şcolile unde necesită transport în comun trebuie închise.  Avem 4.000 de copii bolnavi, unde vrem să ajungem? Multiplicaţi-i cu 10. Aşa stau lucrurile”, a spus Marcel Ciolacu.

Bucureştiul adaugă încă 15 şcoli în scenariul roşu: 40 de unităţi de învăţământ în total au mutat cursurile online

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Bucureşti a anunţat joi după-amiază că 15 şcoli vor intra de astăzi în secenariul roşu. Astfel, se regăsesc 40 de unităţi de învăţământ care şi+au mutat cursurile doar în mediul online.

„S-a aprobat schimbarea unor scenarii pentru unităţile de învăţământ. (…) 15 unităţi de învăţământ au trecut în scenariul roşu, iar alte trei unităţi de învăţământ au trecut din scenariul roşu în scenariul galben”, a declarat Mariana Stancu-Ţipişcă după ședința Comitetului.