Marcel Ciolacu acuză Guvernul că umileşte pensionarii. „6 lei pe zi! Aceasta este rația impusă de Orban persoanelor de peste 75 de ani. Ludovic, tu ce mănânci de 6 lei pe zi?”

Marcel Ciolacu acuză Guvernul că umileşte pensionarii deoarece a stabilit o "raţie" de 6 lei pe zi pentru mese calde acordate pensionarilor de peste 75 de ani. Preşedintele PSD consideră că premierul Ludovic Orban "și-a făcut un titlu de glorie din a-i umili pe toți românii".

23 nov. 2020, 17:26
Marcel Ciolacu acuză Guvernul că umileşte pensionarii. „6 lei pe zi! Aceasta este rația impusă de Orban persoanelor de peste 75 de ani. Ludovic, tu ce mănânci de 6 lei pe zi?”
Marcel Ciolacu acuză Guvernul că umileşte pensionarii

„6 lei pe zi! Aceasta este rația impusă de Orban persoanelor de peste 75 de ani, cărora le-a dat, în bătaie de joc, #carduri pentru mese calde acum, în campanie electorală!
6 lei pe zi! Doar de la restaurantele închise de același Orban! În frig, pe terase, sau on-line, de la zeci de km distanță, pentru cei din mediul rural. Ați auzit ceva mai cinic de atât?!”, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Şedinţa de Guvern. Ludovic Orban, despre rectificarea bugetară: „Am avut o situaţie care a generat noi şi noi provocări”

Marcel Ciolacu acuză Guvernul că umileşte pensionarii. „Banii pe card vor veni doar după alegeri”

„Bineînțeles, banii pe card vor veni doar după alegeri. Acum, doar promisiuni…
Așa sunt folosite fondurile europene, de un guvern care și-a făcut un titlu de glorie din a-i umili pe toți românii. Total ineficient pentru persoanele cărora li se adresează programul european, dar în folosul clientelei liberale.
Ludovic, tu ce mănânci de 6 lei pe zi?
A cui este firma care a tipărit cardurile?
Ale cui sunt restaurantele agreate să primească acele carduri?”, a mai precizat Marcel Ciolacu.

Ciolacu acuză Guvernul că umileşte pensionarii. Câţi bani trebuie să aloce pentru mese calde acordate persoanelor de peste 75 de ani

Guvernul Orban nu onorează promisiunea făcută pensionarilor. Tichetele pentru vârstnici aprobate prin ordonanţe de urgenţă, de mai bine de trei luni, nu au ajuns încă la vârstnici.

Bonurile valorice de 180 de lei pentru persoanele de peste 75 ar trebui acordate celor care primesc pe lună pensie minimă. Proiectul a fost finanţat prin fonduri europene, însă executivul PNL vrea să dea acești bani după patru luni, adică fix înainte de alegerile parlamentare, spun surse pentru Antena 3. Violeta Alexandru a declarat că tichetele vor fi transmise beneficiarilor de către primării. Pensionarii vor mai primi și lista unităților autorizate unde pot merge pentru a folosi tichetele.

Citeşte şi: Guvernul PNL vrea să dea lovitura: Tichetele pensionarilor pentru o masă caldă, amânate pentru campania alegerilor parlamentare