Marcel Ciolacu admiră un ministru din PNL: „M-am înscris în fan clubul său” (VIDEO)

Alianța PSD + PNL + UDMR merge „strună". Până în prezent nu au existat conflicte în coaliție și mai mult, se exprimă aprecieri asumate public între policienii cu funcții de conducere dintre cele două formațiuni. 

28 iun. 2022, 11:15
Marcel Ciolacu admiră un ministru din PNL: „M-am înscris în fan clubul său” (VIDEO)

Marți, 28 iunie, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a mărturisit că este mare fan Marcel Boloș, ministrul PNL de la Investiții și Proiecte Europene.

„Trebuie să vă spun că sunt unul dintre cei care m-am înscris în fan clubul Marcel Boloș și Roxana Mânzatu. Din acest moment trebuie să ne implicăm și mai mult. Direcția a fost dată prin descentralizare, cu toții vorbim despre descentralizare de 30 de ani și știm că România nu se poate dezvolta, la nivelul pe care îl dorim, fără fonduri europene.

Este un moment în care putem rata ultimul tren sau putem să ne implicăm cu toții și să tragem la aceeași căruță și să dezvoltăm România”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

Marcel Ciolacu, implicat la nivel central, dar și în teritoriu

 

PSD nu are tensiuni cu PNL, dar se confruntă cu neințelegeri în cadrul forurilor interne. Cert este că Gabriela Firea beneficiază de susținerea lui Marcel Ciolacu, deci fostul primar al Bucureștiului nu va întâmpina mari obstacole.

La începutul săptămânii, președintele social-democrat a anunțat deciziile asumate împreună cu PNL, legate de majorarea taxelor și a impozitelor pentru diverse produse și servicii.

„Pentru catering şi alimentaţie publică era TVA 5%. Şi s-a propus venirea la 9%, cum este şi excepţia pentru alimente, în general. Nu poţi o abordare diferită de la 5% la restaurant, dar 9% în magazine, la zahăr. Vorbim de scoaterea anumitor excepţii, nu de introducere de taxe noi”, a transmis Marcel Ciolacu.