Marcel Ciolacu: „Am vorbit cu Ponta şi Tăriceanu să nu intrăm în vacanţă parlamentară”. Sesiuni extraordinare în iulie şi august

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminică seară, că a discutat cu liderul Pro România, Victor Ponta, precum şi cu cel al ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, ca Parlamentul să nu intre în vacanţă, urmând să lucreze în sesiuni extraordinare atât în iulie, cât şi în august.

RomaniaTV.net
18 mai 2020, 05:17
Marcel Ciolacu: „Am vorbit cu Ponta şi Tăriceanu să nu intrăm în vacanţă parlamentară”. Sesiuni extraordinare în iulie şi august

El a precizat, de asemenea, că PSD doreşte să depună o moţiune de cenzură, dar nu în perioada stării de alertă.

„PSD nu are singur voturile necesare să răstoarne Guvernul. Cu o alianţă, şi cu ALDE şi cu Pro România (…) se poate depune o moţiune de cenzură. Categoric că vrem sa depunem o moţiune de cenzură, asta e şi rostul Opoziţiei. Eu nu sunt adeptul depunerii moţiunilor de cenzură de dragul de a le depune”, a spus Ciolacu la #RomâniaTV#.

Citeşte şi:  

Liderul PSD a reiterat opţiunea pentru un guvern de uniune naţională.

„Anul acesta, am vorbit cu colegii mei şi cu colegii din celelalte partide – şi cu Victor Ponta şi cu Călin Popescu-Tăriceanu – să nu intrăm în vacanţă parlamentară, sa avem sesiuni extraordinare atât în iulie, cât şi în august. Nu cred că e oportun să depunem o moţiune de cenzură pe perioada stării de alertă”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: