Marcel Ciolacu anunţă tăieri de salarii şi ameninţă cu miting PSD la DNA pentru anchetarea lui Cîţu

România arată ca o ţară neguvernată, iar premierul Florin Cîţu stă mai mult pe scene şi îşi face campanie pentru alegerile din PNL, a declarat luni preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

20 iul. 2021, 11:49
Marcel Ciolacu anunţă tăieri de salarii şi ameninţă cu miting PSD la DNA pentru anchetarea lui Cîţu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că liderii PSD vor merge și vor protesta în fața DNA pentru a-i determina pe procurori să meargă demareze anchete pentru ceea ce s-a întâmplat în Guvern.  ”Ca să vedeți cât de jos au ajuns: prima dată au transformat Guvernul în Guvernul coaliției, acum vedem primarii pe care îi chema domnul Orban să îi forțeze să treacă de la PSD la PNL, acum îi cheamă domnul Cîțu să nu mai voteze cu domnul Orban. Noi realizăm cât de jos au ajuns? Acolo nu gestionează banii lor personali, acolo gestionează banii românilor.

Nu poți să emiți documente cu antetul Guvernului României care țin de o luptă internă în PNL. Eu am mai anunțat și aseară: este foarte posibil ca PSD-iștii să meargă în fața DNA și vor protesta pentru ca toate aceste anchete să se întâmple o dată. Am avut jaful din pandemie de la Unifarm, avem 120 de milioane de doze de vaccin care au fost cumpărate și nu sunt folosite, iar acum nu mai vorbește nimeni de vaccinare. Din când în când mai apare câte un zevdec care vorbește despre vaccinarea obligatorie. Eu nu vreau să mai trăiesc ca pe vremea comunismului, este inacceptabil. PSD nu va accepta niciodată vaccinarea obligatorie! Datoria ta ca și Guvern este să găsești cele mai bune soluții pentru a promova vaccinarea.

EXCLUSIV! Marcel Ciolacu se năpustește asupra DNA-ului: „S-ar putea să se trezească cu toţi liderii PSD în faţa instituţiei!”
Zicea domnul Iohannis, zicea și domnul Cîțu că vom ajunge la 5 milioane de vaccinați la 1 iunie. Nu am ajuns! Suntem la final de iulie și încă nu avem 5 milioane de vaccinați. A zis domnul Cîțu că vom ajunge la 10,4 milioane de vaccinați în septembrie și nu s-a ajuns. Păi nu pleci tu acasă! Când niciun obiectiv de al tău nu s-a materializat, nu îți dai demisia?”, a spus Marcel Ciolacu, la DC News Live.

Urmează TĂIERI de salarii, anunță Ciolacu: Vor fi OBLIGAȚI. Se îngheață toate

„Mie îmi pare rău că am avut dreptate. Când s-a făcut această Coaliție, acest Guvern al său, era evident că va fi al doilea CDR în România și uitați-vă cum lucrurile duc spre această datorie externă, în care se îngheață toate veniturile. Urmează chiar și tăieri, așa spune legea, nu spune șeful ciumei roșii. Așa spune legea!”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Vor fi obligați! Vor fi obligați conform legii să ia o măsură la o asemenea datorie publică”, a completat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu n-are frică de întoarcerea lui Dragnea: „Nu e prost. Nu cred că își dorește un scandal fals în PSD”