Marcel Ciolacu, apariție de senzație la ziua lui Codin Maticiuc! Premierul a atras atenția cu vestimentația cool pe care a ales-o. Uluitor ce scria pe tricoul lui

Premierul României, Marcel Ciolacu, a participa miercuri la ziua de naștere a actorului Codin Maticiuc, spre uimirea tuturor celor prezenți la eveniment. Îmbrăcat cu un tricou inspirat din noul film în care joacă sărbătoritul, „Miami Bici 2”, care va fi lansat luna viitoare, șeful Guvernului a atras atenția invitaților cu vestimentația cool pe care a ales-o.

05 oct. 2023, 16:16
Marcel Ciolacu, apariție de senzație la ziua lui Codin Maticiuc! Premierul a atras atenția cu vestimentația cool pe care a ales-o. Uluitor ce scria pe tricoul lui
Marcel Ciolacu, apariție de senzație la ziua lui Codin Maticiuc!

Marcel Ciolacu, apariție de senzație la ziua lui Codin Maticiuc! Obișnuiți să îl vadă pe premier numai îi ipostaze sobre, la conferințe și diverse ședințe, invitații lui Codin Maticiuc au rămas uimiți atunci când l-au surprins pe Marcel Ciolacu în timp ce își făcea poze alături de BRomania, dar și de sărbătorit.

Citește și Marcel Ciolacu vrea înăsprirea amenzilor pentru declarațiile fiscale nedepuse la timp: „Azi închidem porțile. Nu pot exista la nesfârșit șmecheri”

Marcel Ciolacu, apariție de senzație la ziua lui Codin Maticiuc!

Prim-ministrul a renunțat la cravată și cămașă, iar la acest eveniment și-a făcut apariția într-un tricou pe care scria un mesaj la care nu multă lume s-ar fi așteptat.

”Make Buzău great again”, ceea ce se traduce în limba română ”Să facem Buzăul minunat din nou”, scria pe tricoul premierului.

Foarte puțini români știu că Marcel Ciolacu provine din județul Buzău, iar de fiecare dată când are ocazia premierul își exprimă public mândria față de locul are provine și dorința de a-l transforma în locul care era cândva.

În timpul evenimentului, Marcel Ciolacu a fost extrem de relaxat și în toate imaginile acesta este surprins cu zâmbetul pe buze, semn că s-a simțit bine la evenimentul afaceristului, dar și a prietenilor săi.

Codin Maticiuc, dar și invitații săi au purtat tricouri identice cu cel purtat de premier pe care a fost scris sloganul ce a devenit celebru în campania electorală a lui Donald Trump, pentru a le sugera oamenilor să transforme România într-un loc mai bun, așa cum era în urmă cu mult timp.

Premiera comediei „Miami Bici 2”, care îi are pe Codin Maticiuc și BRomania în rolurile principale, o continuare a filmului Miami Bici, va fi lansat pe 24 noiembrie, la trei ani de la prima peliculă.

„Miami Bici 2 îi readuce în prim plan pe Bilă (Matei Dima) şi Piciu (Codin Maticiuc) care se mută din Miami în Los Angeles, într-o nouă încercare de a-şi începlini visul american. Românaşii noştri se vor întâlni acolo cu un mafiot interpretat de o vedetă de la Hollywood”, a declarat Matei Dima pentru Pagina De Media.

Citește și Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră pentru profesori! ”Respectăm promisiunea făcută sindicatelor! Plata primei de carieră didactică, de 1.500 de lei, și a primei de carieră profesională, de 500 de lei”