PSD a definitivat textul moţiunii de cenzură. Marcel Ciolacu, apel la USR PLUS şi AUR: Haideți să stăm la aceeași masă și să discutăm! DOCUMENT

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu anunţă că PSD este pregătit să depună o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. Liderul PSD face apel la USR PLUS şi AUR "să stăm la aceeași masă și să-l discutăm".

02 sept. 2021, 15:56
PSD a definitivat textul moţiunii de cenzură. Marcel Ciolacu, apel la USR PLUS şi AUR: Haideți să stăm la aceeași masă și să discutăm! DOCUMENT

PSD a pregătit moţiunea de cenzură pentru înlăturarea Guvernului Cîţu, a anunţat preşedintele PSD Marcel Ciolacu, care a făcut apel la AUR şi USR PLUS să o semneze.

Moţiunea de cenzură pregătită de PSD se intituleză „STOP sărăciei, scumpirilor și penalilor! JOS GUVERNUL CÎȚU!” şi are patru pagini şi care social-democraţii explică de ce consideră că trebuie demis Guvernul Cîţu.

Citeşte şi: USR PLUS anunţă negocieri cu AUR pentru o moţiune de cenzură. Moşteanu: Împreună avem 122 de semnături / Cerem şedinţă a coaliţiei

„Un lucru e clar! Acest guvern, care a adus haos și sărăcie, trebuie să plece acum! Iar pentru asta există o singură variantă: toți cei interesați să semneze alături de noi moțiunea de cenzură de mai jos! Fără șantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure.

Așadar, stimați colegi de la USR: lăsați poveștile! Vreți să rămâneți în Guvern? Sau vreți – cu adevărat!- ca acest guvern să pice?

Așadar, stimați colegi de la AUR: lăsați poveștile! Vreți să vă faceți capital electoral pe spinarea românilor, pe dramele lor? Sau vreți ca Guvernul Cîțu să plece?veți probleme cu textul? E ceva neadevărat? Haideți să stăm la aceeași masă și să-l discutăm! Pentru că, nu-i așa, cu toții ne dorim să scăpăm de Guvernul Cîțu!”, a transmis Marcel Ciolacu, pe Facebook.

pdf MOȚIUNE DE CENZURĂ - Sărăcie, scumpiri și faliment. JOS GUVERNUL CÎȚU! (1)

Citeşte şi: Rareş Bogdan îi răspunde lui Orban, după ce acesta a refuzat să participe la BPN: „Când dânsul a avut nevoie, s-a convocat BPN şi la ora 11 noaptea şi toţi colegii responsabili i-au fost alături”