Marcel Ciolacu aruncă bomba, despre recalcularea pensiilor: E interzis prin lege să măreşti orice acum! E o minciună!

Marcel Ciolacu a făcut dezvăluiri incendiare, luni seară, la România TV. Liderul PSD a anunţat că recalcularea pensiilor este doar "un mit". Guvernanţilor le este interzis prin lege să mărească vreun venit.

19 iul. 2021, 21:21
Marcel Ciolacu aruncă bomba, despre recalcularea pensiilor: E interzis prin lege să măreşti orice acum! E o minciună!

Marcel Ciolacu aruncă bomba. Liderul PSD a vorbit şi despre  strategia pe care partidul său o are pentru a-l face pe Cîţu să explice ce s-a făcut cu miliardele împrumutate şi unde se va ajunge cu datoria publică.

Marcel Ciolacu aruncă bomba, despre recalcularea pensiilor: E interzis prin lege să măreşti orice acum! E o minciună!

„Noi nu putem să invocăm pandemia pentru a încălca o lege. Au încercat acest lucru şi cu libertăţile cetăţeneşti. A venit Avocatul Poporului şi le-a atras atenţia şi pe urmă s-au năpustit pe Avocatul Poporului. Şi aici este evident că intervenţia PSD şi contestarea la CCR a făcut ca Avocatul Poporului să rămână în funcţie fiindcă a fost un atac la statul de drept. Anunţ în premieră: dacă nu vine Cîţu (n.r. – să explice care este situaţia datoriei publice şi ce s-a făcut cu banii împrumutaţi în ultimul an), noi avem dreptul să convocăm sesiune extraordinară a Parlamentului. Trebuie să respectăm legile în România, trebuie să-i adunăm cumva din sălile de luptă.

Avem acest drept. O treime din parlamentari putem convoca o sesiune extraordinară. Categoric! Noi avem execuţia bugetară pe luna mai, unde este 49,7%. Acum e depăşit pragul de 50% (n.r. – al datoriei publice). Cum să te uiţi la un prim-ministru care efectiv nu se uită ce atribuţii are el, ce e în fişa postului.

Vă aduceţi aminte că Partidul Social Democrat a mai mers pe la DNA, să-şi susţină anumiţi lideri în istoria partidului. S-ar putea să se trezească DNA-ul de data aceasta cu toţi liderii Partidului Social Democrat în faţa DNA-ului să cerem să se respecte legea şi să înceapă să ia măsuri la toate hoţiile întâmplate pe tot cursul pandemiei, de la starea de urgenţă până în momentul de faţă. Cu toate aberaţiile trecute prin Guvern şi nimeni nu ia nicio măsură.

Nu se recalculează nimic. E o minciună. Am depăşit mult gradul de recalculare. E interzis prin lege să recalculezi sau să măreşti ceva. Legea spune clar, se îngheaţă orice ţine de bugetul statului. Iese preşedintele României care nu ştiu dacă are treabă cu PNRR. E guvenrul său. E dorinţa sa să aibă această guvernare. Îl acoperă pe domnul Ghinea. ACum vine Rareş Bogdan să acopere. Noi am înnebunit? Ei înţeleg că sunt la guvernare, că ei sunt miniştrii şi nu opoziţie. Iohannis a dorit acest guvern. Ghinea şi guvernul nu şi-au făcut temele să treacă PNRR. Ne mai mint mult? Nu se pot opri la un moment dat? Vedem ce trebuie de făcut.

E un jef naţional. E şi vânzarea de terenuri. Nu au curaj. E puşcărie. Cea mai mare companie din România e Hidroelectrica. Normal că…eu nu înţeleg. Nimeni nu vinde în Europa. PSD a dat o lege cu corespondenţă. Şi Franţa a dat şi Polonia, niciun bun să nu se vândă de la statul respectiv. Ei nu colectează, au nişte găuri negre majore. Urmează şi CEC-ul. Ei încearcă să îşi închidă găurile. Eu cred că românii au început să vadă minciunile pe care le-au înghiţit în campaniile electorale. Lucrurile sunt scăpate de sub control. Cel mai mare vinovat e Klaus Iohannis. Nu mai merge cocoloşala. A ieşit Ghinea, Cîţu, 4,5 %. Mai avem 14 miliarde şi se termină termenul.Eu am atras atenţia. „, a spus Marcel Ciolacu, la România TV.

Liderul PSD, despre pierdearea alegerilor a lui Clotilde Armand la Sectorul 1

„Noi susţinem orice iniţiativă cetăţenescă de strângere a acestor semnături. Vă dau o ştire, tuturor. Doamna Clotilde Armand, strânse de către procurori, a pierdut alegerile. Din buletinele de vot existente, din acei saci. Domnul Tudorache, are peste 1700 de voturi în plus. Categoric, urmează o implicare masivă, directă a PSD, în strângerea acestor semnături, în cazul în care Clotilde Armand nu acceptă că a câştigat prin fraudă. Eu cred că doamna Cloitlde nu e bolşevică şi acceptă. Ne vom organiza precum numai PSD ştie ce să facă. Cred în justiţie, iar o anchetă va fi udsă, chiar dacă nu e vizat un pesedist în acest moment. E un fel de Stalin doamna Clotilde, că doar el număra aceste voturi.”, a adăugat acesta.

Despre relaţia cu Liviu Dragnea şi o posibiliă revenire a acestuia în partid

„Nu îmi e frică de Dragnea că e în libertate. Eu mă bucur că s-a luat o decizie corectă. Trebuie să se uită şi la fapte. Îmi pare foarte rău de ce a trăit domnul Dragnea din perspectiva umană. În momentul în care eşti condamnat la puşcărie nu mai poţi sta în partid. Nu facem condamnări pe viaţă. Dacă îmi va spune să avem o întâlnire, categoric voi accepta o întrevedere. Vreau să fiu foarte clar, suntem vremelnici în această poziţie de şefi la PSD. Eu nu cred că dommul Liviu Dragnea îşi doreşte un scandal fals în PSD. Eu nu cred că Dragnea vrea să acopere incompetenţa acestei guvernări de acum, pentru un scandal PSD. Liviu Dragnea ca şi Marcel Ciolacu suntem plini de defecte. Liviu Dragnea nu e prost şi nu vrae să devină un instrument al lui Iohannis pentru un presupus scandal. Cred că asa cum sunt acum, un lider politic, nu cred că e treaba mea să comentez.”

Citeşte şi: EXCLUSIV | Marcel Ciolacu desfiinţează coaliţia de guvernare. „Oamenii vor ieși pe stradă și vor îndepărta acest Guvern. Trăim într-o guvernare de austeritate”
 


loading...
Partenerii noștri