Marcel Ciolacu, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu mai este preşedintele României. „S-a descalificat prin această intrare brutală”

Marcel Ciolacu, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis. Liderul PSD îl acuză pe preşedinte că "s-a transformat într-un politruc" şi că "s-a descalificat" prin modul în care i-a atacat pe social-democraţi într-o declaraţie la Palatul Cotroceni.

24 nov. 2020, 22:47
Marcel Ciolacu, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu mai este preşedintele României. „S-a descalificat prin această intrare brutală”
Marcel Ciolacu, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis

„Este singurul preşedinte al unui stat din UE care s-a transformat într-un politruc şi un purtător de cuvânt al unui partid aflat în campanie electorală, ceea ce este şi mai grav. Vreau să-i amintesc domnului Iohannis, pentru că s-a descalificat cu acest discurs în faţa întregii Europene, să intervii cu acest discurs”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena3.

Ciolacu a amintit că „PSD-ul a dus România în UE, în NATO şi a dus-o pe locul 2 la cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană”. De fapt, România a intrat în Uniunea Europeană la 1 decembrie 2007, când Guvernul era condus de Călin Popescu Tăriceanu.

„Guvernul său, acel Guvern, condus de Orban, fiindcă şi preşedintele face acelaşi lucru pe care-l face Orban. Minte! Este cel mai incompetent şi corupt Guvern de după Revoluţie pe care vrea să-l acopere acum, în plină campanie electorală.

Au dus şi ei România pe locul 2 în UE, dar la numărul de decese de COVID. Asta e diferenţa între Guvernul său şi Guvernele PSD”, a mai precizat Ciolacu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: „PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru. Nicio reformă care s-a dorit reală nu a scăpat nesabotată”

Marcel Ciolacu, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu a găsit soluţii la problemele românilor”

Preşedintele Camerei Deputaţilor a acuzat Guvernul PNL că „a pierdut toate bătăliile şi cu sănătatea şi cu economia şi cu învăţământul”

„Nu a găsit soluţii la problemele românilor. Iohannis nu mai este preşedintele României. S-a descalificat prin această intrare brutală într-o viaţă democratică a unei ţări cum este România”, a mai precizat Ciolacu.

Citeşte şi: Medicul Vasile Astărăstoae are reticenţe privind vaccinul anti-COVID. „A fost făcut printr-o inginerie genetică. Aceste firme nu au niciun fel de experienţă în ceea ce priveşte vaccinurile”