Marcel Ciolacu, atac la adresa lui Ludovic Orban în Parlament. „Domnule Orban, nici nu ştiţi cât de mic începeţi să fiţi”

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, în ziua votării moţiunii de cenzură, că este revoltat că Guvernul a adoptat 25 de ordonanţe într-o singură zi şi i-a cerut lui Ludovic Orban să plece. Liderul social-democraţilor a folosit de la tribuna Parlamentului replica pe care Traian Băsescu i-a adresat-o lui Adrian Năstase.

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 12:03
Marcel Ciolacu, atac la adresa lui Ludovic Orban în Parlament. „Domnule Orban, nici nu ştiţi cât de mic începeţi să fiţi”

„Domnule Orban, nici nu ştiţi cât de mic începeţi să fiţi”, este mesajul pe care i l-a adresat Marcel Ciolacu premierului Ludovic Orban, în ziua votării moţiunii de cenzură.

Liderul interimar al PSD a spus că este revoltat că Executivul a adoptat 25 de ordonanţe într-o singură zi.

„Mă mir că un om cu o asemenea structură antidemocratică, un om care nu poate digera în niciun fel democraţia a putut să ajungă prim-ministru al României.  În loc să guvernaţi România, de trei luni staţi şi visaţi cum să vă păstraţi scaunul dumneavoastră. O ţară nu poate fi domnule prim ministru prin angajări de răspunderi şi zeci de ordonanţe de urgenţă. Nimeni nu şi-a permis o asemenea încălcare a statului de drept până la dumnevoastă”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a spus că agenda PNL înseamnă abuz de putere, călcarea în picioare a democraţiei„.

În doar trei luni, acest Guvern a adus haos şi instabiilitate. De asta trebuie să plecaţi, domnule Orban. Sunt revoltat, domnule Orban, pentru că staţi şi visaţi de trei luni cum să vă păstraţi fotoliul de premier, în timp ce miniştrii dumnevoastră fac numai prostii.

Înţeleg că aveţi colegi care vă spun pompierul atomic. Aţi preluat extinctorul de la domnul Klaus Iohannis pentru a stinge focurile pe care miniştrii dumnevoastră le aprind în fiecare zi. Faceţi doar scandal„, a mai afirmat Ciolacu.

Citeşte şi:  Parlamentul dezbate şi votează ACUM moţiunea de cenzură. Orban, către PSD: „Sunteți parlamentari născuţi din pixul lui Dragnea”