Marcel Ciolacu, atac la PNL – USR PLUS şi UDMR: Singurul obiectiv este împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid!

Liderul PSD Marcel Ciolacu a lansat un nou atac la adresa PNL - USR PLUS şi UDMR, alianţă pe care o aseamănă cu CDR.

12 ian. 2021, 11:15
Marcel Ciolacu, atac la PNL – USR PLUS şi UDMR: Singurul obiectiv este împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid!
Marcel Ciolacu, atac la PNL - USR PLUS şi UDMR: Singurul obiectiv este împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid!

Marcel Ciolacu critică alianţa guvernamentală PNL – USR PLUS – UDMR, despre care supune că are ca obiectiv „împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid”.

„Singurul obiectiv al CDR2.0 este împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid!”, scrie Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „Orban şi Cîţu au minţit. Comisia Europeană a arătat asta”

„Depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS.
Totul la vedere și într-un dispreț total față de profesioniști, elevi și părinții care ies în fața școlilor închise să protesteze!”, mai scrie preşedintele PSD.

„Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români!”, mai spune Ciolacu în postarea pe Facebook.

Citeşte şi: Guvernul Dreptei a dat deja 5 ţepe românilor, acuză Marcel Ciolacu

 


loading...