Marcel Ciolacu, atac vehement la guvern: „Azi au murit încă 195 de oameni. S-a umflat socata în voi! Vă daţi cu trotinetele în cap!”

Marcel Ciolacu a declarat că „au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găşti au aruncat ţara în haos. Iar Iohannis este artizanul acestui dezastru, doarme neîntors”.

15 apr. 2021, 15:14
Marcel Ciolacu, atac vehement la guvern: „Azi au murit încă 195 de oameni. S-a umflat socata în voi! Vă daţi cu trotinetele în cap!”

Marcel Ciolacu spune că deşi au mai murit joi 195 de oameni, iar la ATI nu mai este niciun loc, de 4 luni încoace coaliţia doar îşi împarte funcţii, bani şi a transformat masa Guvernului „într-o tarabă a intereselor şi ifoselor voastre”.

„Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găşti au aruncat ţara în haos. Iar Iohannis – artizanul acestui dezastru, doarme neîntors! S-a umflat socata în voi! Vă daţi cu trotinetele în cap! Vă trageţi de păr în faţa camerelor! Vă maimuţăriţi la tv încercând să păreţi gravi în timp ce daţi ultimatumuri şi para-ultimatumuri! Aţi transformat masa guvernului într-o tarabă a intereselor şi ifoselor voastre!

Dar pentru ţară ce faceţi, incompetenţilor?! Dar ultimatumuri pentru a creşte testarea şi numărul de paturi la ATI când daţi?? Chiar nu vă e ruşine?! Azi au murit încă 195 de oameni. Nu e niciun loc la ATI. Lumea moare de foame la propriu. Euro este 5 lei. Agricultura e la pământ. Aţi depăşit viteza luminii la împrumuturi. De 4 luni nu faceţi decât să vă împărţiţi funcţii şi bani. România se scufundă şi voi continuaţi să vă bateţi pe ciolan! Opriţi-vă!”, a scris Marcel Ciolacu joi pe Facebook.

Marcel Ciolacu: „PSD nu se dă înapoi dintr-o eventuală intrare la guvernare”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, în direct la RomâniaTv, că partidul pe care îl conduce este pregătit oricând să preia guvernarea și că propunerea de premier este în continuare Alexandru Rafila.

Ciolacu a mai spus că o variantă plauzibilă în această criză politică ar fi alegerile anticipate. Liderul PSD exclude varianta unei coaliții cu PNL.

„L-am văzut pe Barna, vorbea de reforme. ei nu sunt responsabili. E cel mai important ministru în momentul actual, acesta al Sănătății. Vorbim prea mult de această coaliție. Pe români îi interesează ce face Guvernul României, nu Coaliția. Acum vedem consecințele faptului că nu s a respectat Constituția”, a spus Marcel Ciolacu în direct la România Tv.

Citeşte şi: Scene incredibile în Parlament. Sala Comisiei Juridice a fost încuiată cu cheia, pentru a o împiedică pe Diana Şoşoacă să intre


loading...